BATMAN HAREKETLİLİK PROGRAMINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

BATMAN HAREKETLİLİK PROGRAMINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Öğretmen-Yönetici Hareketlilik Programı kapsamda İstanbul, İzmir, Kocaeli, Samsun, Trabzon gibi farklı illerden gelen misafir yöneticilere Batman TP Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde uygulamalı eğitimler verildi.
 
Millî Eğitim Bakanlığının Öğretmen – Yönetici Hareketlilik Programına 81 il arasından seçilen 10 ilden biri olan Batman’da hareketlilik programına ev sahipliği yaptı. Bu kapsamda İstanbul, İzmir, Kocaeli, Samsun, Trabzon gibi farklı illerden gelen toplam 9 yöneticiye yönelik Batman TP Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde (Proje Okulu) 3 günlük eğitim programı uygulandı. Gerçekleşen eğitim programında imam hatip okullarının program çeşitliliği tanıtıldı. İmam Hatip Geleneksel ve Çağdaş Görsel Sanatlar programı ile ilgili uygulamalı eğitimler verildi.
 
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, program kapsamında ilimize misafir olarak gelen yöneticileri kabul ederek gelen misafirlere kitap hediye etti. Ziyaret kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı “Kitap Okuma Noktası”nı da gezen misafir yöneticiler, programdan ve misafirperverlikten duydukları memnuniyetlerini ifade ettiler.
 
Ayrıca programın eğitim gezisi kapsamında Hasankeyf ilçesi, Malabadi Köprüsü ve Midyat İlçesi gezdirilerek tanıtıldı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler