Batman Park AVM yönetiminde görev değişikliği

Batman Park AVM yönetiminde görev değişikliği

21 Ocak 2018 Pazar Günü Batman’ın gözdesi, Batman Park AVM’nin sahibi olan GOLDEN PARK A.Ş.’nin olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.
 
Olağan kongrede Yönetim Kurulu için 2 liste yarıştı. Batman Park AVM’nin 130  Hissedarının oy kullandığı seçim demokratik bir ortamda gerçekleştirildi. Kongrede yönetime talip olan Ahmet Şükrü Deniz’in listesi yeni yönetim kuruluna seçildi. Batman Park AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şükrü Deniz oldu. Ahmet Şükrü Deniz’in yönetimin de yer alan diğer isimler ise şu şekilde oluştu; Bedri Borak, Akif Gür, Cemal Benice, Hakkı Öztoprak.
 
‘CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ’
 
Yeni Yönetim Kurulu Başkanı olan Ahmet Şükrü Deniz şu ifadelere yer verdi “Olağan kongrede oy kullanan tüm hissedarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda bugüne kadar Batman Park AVM için mücadele edip hizmet veren bundan önceki tüm yönetimlerde yer alan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu seçim bir bayrak yarışıdır biz bugün bu bayrağı devir aldık bundan sonraki dönemde yeni bir vizyonla yolumuza devam edip , kongremize katılım sağlayan tüm hissedarlarımızın güvenini boşa çıkarmamak için yönetim kurulu üyelerim ile canla başla çalışacağız.”

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler