BATMAN PETROLSPOR 2 - 0 OSMANİYESPOR FK

Batman Petrolspor, 23.’üncü haftada evinde Osmaniyespor FK ile oynadığı maçtan galip ayrıldı.

TFF 3.lig 1.grupta mücadele eden temsilcimiz Batman Petrolspor, 23.’üncü haftada evinde Osmaniyespor FK ile karşı karşıya geldi.
 
 
Batman Petrolspor, maça şu 11’ile başladı; Cihan, Samet, Enes, İlyas, Erdi, Ömercan, Okan, Hasan, Tahsin, Akın, Aykut İle 4-2–3-1 düzeniyle başladı. Çağrılara rağmen tribün tam kapasite dolmadı. Maça istekli başlayan taraf Batman Petrolspor oldu. Taraftarlarının da büyük desteğiyle karşı kaleye yüklenmeye başladı. Maçın 8.dakikasında araya atılan topu iyi takip eden Aykut Çift, yerden düzgün bvurdu ev sahibi Batman Petrolspor 1-0 öne geçti. 
 
Karşılaşmanın 11.dakikasında emniyet görevlileri ile taraftarlar arasında tribünlerde kısa süreli gerginlik yaşandı. Taraftarlar bu duruma tepki gösterdi. Golden sonra konuk ekip Osmaniyespor, beraberlik golü için açık vermeye başladı. Kanatlardan getirdiği toplarla hızlı akınlar yapan Kırmızı-Beyazlılar ikinci gol için karşı kaleye ataklar geliştirdi. 20.dakikada Hasan Çavdar ile gole yaklaştı fakat savunana araya girerek topu uzaklaştırdı. 21.dakikada Aykut Çift ceza alanında yerde kaldı maçın hakemi pozisyona devam dedi. 24.dakikada Osmaniyespor sağ kanattan geliştirdiği pozisyonda top direkten sekerek ağlarla buluşmadı. Petrolspor için şanslı bir an oldu. Takımın istekli ve arzulu oyunu taraftarları adeta mesh etti. Tribünlerin büyük desteği her geçen arttı. 34.dakikada Petrolspor kalecisi Cihan Şentürk’ün ceza alanı çizgisi üzerinden son anda müdahelesi kalede tehlike arz etti. 3.bölgede baskı ve preslerle rakibi hataya boğmaya çalıştı. 39.dakikada konuk takımın kaleye giden topunu Petrolspor savunması son anda çizgiden topu kornere doğru gönderdi. İlk devreyi 1-0’lık üstünlükle ev sahibi Batman Petrolspor önde bitirdi.
 Karşılaşmanın ikinci yarısına da iyi oyunla başlayan Kırmızı-Beyazlılar, 54. dakikada hızlı gelişen kontratakta yeni transferi Tahsin Hacımustafaoğlu ile şık bir gol daha buldu. Tahsin, skoru 2-0’a getiren golü kaydetti. Petrolspor. 2. golden sonra oyunun kontrolünü ele geçirdi. 56. dakikada savunma oyuncusu takım kaptanı Erdi Bakırcı, sarı kart gördü. 67. dakikada Osmaniyespor golü buldu fakat gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. 70. dakikada Aykut Çift, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Topu ağlara gönderemedi. 82.dakikada Batman Petrolspor’da Orhan Nahırcı, sarı kart gördü. 87.dakikada yeni transfer Furkan Yıldırım ilk kez forma giydi. 90.dakikada ise Okan Toprak yerini genç oyuncu Serdar Aslan’a bıraktı. 96. dakikada Hasan Çavdar, yüzde yüzlük golü kaçırdı. Batman Petrolspor zorlu geçmesi beklenen karşılaşmadan 2-0 üstünlükle ayrıldı. Maç sonu taraftarlar, takımı ayakta tribünlere çağırarak, alkışladı. 
 
Batman Petrolspor, aldığı galibiyetle puanını 51’e çıkardı. En yakın rakibi ile puan farkını 9’a yükseltti. 24. haftada deplasmanda Karaman Belediyespor İle 27 Şubat Pazar günü saat 13.00’da Kemal Kaynaş Stadı’nda karşılaşacak.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler