Batman Ticaret Borsası’ndan Eğitime Destek

Batman Ticaret Borsası’ndan Eğitime Destek

Her yıl eğitim yardımı kapsamında öğrencilere destekte bulunan Batman Ticaret Borsası, üst kuruluşu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin desteği ile öğrencilere destek olmaya devam ediyor.
 
Bu kapsamda Batman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Arif GÜNEŞ 55 adet klavyeli tableti İl Milli eğitim Müdürlüğüne telsim etti. 
 
Başkan Arif GÜNEŞ konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi., Kıymetli öğrencilerimiz pandemi sürecinde uzaktan eğitim almak zorunda kaldı. Olanağı olmayan öğrencilerimizin bir nebzede ihtiyacın karşılamış olduk. Umarım bu yardım amacına ulaşarak imkanı olmayan öğrencilerin, eğitimlerine katkı sağlayacaktır. Klavyeli tabletleri İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN’a teslim ettik. İlimizin bulunan çeşitli ilköğretim okullarına ulaştıracaklarını iletti. Hassasiyetleri için teşekkür ederim."
 
Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN, “Batman Ticaret Borsası Yönetim Kuruluna teşekkür ederek, bu zor süreçte öğrencilerimizin yanında olmaları bizleri sevindirmektedir. “ dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler