Batman Üniversitesi'nde pedagojik formasyon eğitimi başlıyor

Batman Üniversitesi ve Siirt Üniversitesi İş Birliğinde Pedagojik Formasyon Eğitimi Başlıyor

Öğrencilerinin kariyer hedeflerine ulaşmaları için kurum ve kuruluşlarla iş birliklerine devam eden Batman Üniversitesinde pedagojik formasyon eğitimleri başlıyor. Batman Üniversitesi ile Siirt Üniversitesi iş birliğinde ilimizde pedagojik formasyon eğitimi almak isteyen öğrenciler başka bir ile gitmeden eğitimlerini Batman Üniversitesinde tamamlama imkanına kavuşacak.

Programdaki dersler, eğitim-öğretimle ilgili işler, sınavlar ve disiplin konularında, Siirt Üniversitesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği ile Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği hükümleri uygulanacak. Derslerini Batman ilinde almayı talep eden yeterli öğrenci sayısına ulaşılması (minimum 200 öğrenci) ve koşulların uygun olması durumunda ilgili öğrenciler derslerini Batman Üniversitesi Merkez Kampüste tamamlayabilecek. İlgili eğitimlere yönelik stajlar ise Siirt ilinde yapılacak.

Eğitimlerle ilgili açıklamalarda bulunan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Siirt Üniversitesi tarafından verilecek olan eğitimlerin talep durumunda Batman Üniversitesinde de verilmesinin çok önemli olduğunu söyledi. Öğrencilerin başka bir ile gitmesine gerek kalmadan kendi şehirlerinde eğitimlerini tamamlamaları ve kariyer yolculuklarına devam etmeleri için çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini anlatan Rektör Demir, Batman Üniversitesi mezunlarının ve öğrencilerinin gelecek hedeflerine katkı sağlamak istediklerini söyledi.

Pedagojik formasyon eğitimleri ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için https://bit.ly/3JEtxL7adresini tıklayabilirsiniz.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler