Batman Vakfı, yeni dönemde ulusal hedefler ve iş birliklerine odaklandı
Batman Eğitim, Yardımlaşma ve Kalkınma Vakfı, Ankara’daki merkezinde gerçekleştirdiği olağan Mütevelli Heyet Toplantısı’nda, vakfın kurumsal kapasitesini güçlendirecek ve Türkiye genelindeki faaliyetlerine yön verecek önemli kararlar aldı.
Batman Eğitim, Yardımlaşma ve Kalkınma Vakfı (Batman Vakfı), 29 Kasım 2025’te Ankara’daki merkezinde gerçekleştirdiği olağan Mütevelli Heyet Toplantısı’nda, vakfın kurumsal kapasitesini güçlendirecek ve Türkiye genelindeki faaliyetlerine yön verecek önemli kararlar aldı. Toplantıya gözlemci ve konuk olarak 22. ve 23. dönem Batman Milletvekili Ahmet İnal’da katıldı.
Toplantıda, 2026 yılı için en az 100 öğrenciye burs verilmesi hedefi oy birliğiyle kabul edildi. Yönetim ve Denetim Kurulu raporları görüşülüp onaylanırken, vakıf iç yönergeleri de kabul edildi. Yeni dönemde vakfın stratejisi, eğitim ve sosyal yardım projelerini daha geniş kitlelere ulaştırmak üzere belirlenen iş birlikleri üzerine şekillendi. Bu kapsamda; sanayicilerle mesleki eğitim ve istihdam programları, yerel yönetimlerle ortak sosyal sorumluluk projeleri ve kamu kurumlarıyla koordineli eğitim ve kalkınma projeleri planlandı. Vakıf ayrıca toplumun önde gelenleri, sanayici, bürokrat, akademisyen ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle düzenli istişare buluşmaları gerçekleştirecek. Vakıf Başkanı Şerafettin Hamidi, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “Eğitim ve sosyal yardım odaklı çalışmalarımızı Batman ve Türkiye’nin her köşesine ulaştırabilmek için yapımızı güçlendirici ve daha etkin kılacak kararlar aldık. Önümüzdeki dönemde sanayicilerimiz, bürokratlarımız, yerel yönetimlerimiz ve tüm paydaşlarımızla kuracağımız iş birlikleriyle topluma daha fazla katkı sağlamayı hedefliyoruz” dedi. Batman Vakfı, burs programları, eğitim destek projeleri ve sosyal yardım faaliyetleriyle Türkiye genelinde hizmet veren önemli bir sivil toplum kuruluşu olarak çalışmalarını sürdürüyor.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TARIM, GIDA VE HAYVANCILIK FUARI 22 EKİM’DE!
- 02KÖY YOLU KISA SÜREDE YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI
- 03“Tecrit ve ihlaller yaşam hakkını tehdit ediyor”
- 04ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ
- 05BATMAN’IN KALBİ ANKARA’DA ATACAK
- 06İŞKUR'DAN İLK ÇEYREKTE İSTİHDAM ATAĞI
- 07BASKİ EKİPLERİNDEN YOĞUN ALTYAPI MESAİSİ
- 08DEM HEYETİNDEN HASTANE ZİYARETİ
- 0923 NİSAN COKUYLA KUTLANDI
- 10500 BİN ÖĞRETMENE ŞİDDETLE MÜCADELE EĞİTİMİ
- 11VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 12METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 1323 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 14TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 15ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”




Henüz Yorum yok