BATMAN’A 13 YENİ ARAÇ

BATMAN’A 13 YENİ ARAÇ

Batman Belediyesi, araç filosunu güçlendirdi. Batman Belediyesinin filosu kattığı 12 adet iş makinesi ve 1 binek araç Makine İkmal Müdürlüğü’ne düzenlenen törenle basına tanıtıldı.
 
 
“KENDİ ÖZ MALIMIZ OLAN ARAÇLARIMIZI DEVREYE ALDIK”
 
Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Özkan alınan yeni araçlar hakkında bilgi verirken “10 kamyonumuz, 2 çöp toplama aracı, 1 hizmet binek aracımızdan oluşan 13 hizmet aracımızı hizmete aldık. Yaz sezonunun başlamasıyla beraber alt yapı, asfaltlama ve BASKİ çalışmalarında kullandığımız kiralık araçların bir kısmının kiralamasını kısıtlayarak ya da sonlandırarak onların yerine sıfır genç ve kendi öz malımız olan araçlarımızı devreye aldık. Hizmetlerin daha seri ve daha hızlı yürümesi için bu araçları Batman Halkımızın hizmetine sunuyoruz. Yaklaşık 22 milyon liraya mal oldu.
 
Araç sayımızı, otobüs ve iş makinesi filomuzu güçlendirdik. Bu kamyonların 7 tanesini Fen İşlerinde kullanacağız, 3 tanesini BASKİ’ye vereceğiz. Çöp temizleme araçlarımız, temizlik işlerinde kullanılacak.  Bu şekilde hizmetin kalitesi artmış olacak” dedi.
 
 

Etiketler : ,,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler