BATMAN’A YENİ EĞİTİM YATIRIMLARI

Batman’a yeni 9 okul ve yeni Halk Eğitim Merkezi yapılıyor…

Milletvekili Ziver Özdemir, Batman’a 9 okul, 1 Halk Eğitim Merkezi ve 2 Mesleki Teknik Anadolu atölyesinin yapılacağını açıkladı. Özdemir; “Eğitim yatırımları 2021 yatırım programına alındı” dedi.
 
İHTİYAÇ DUYULAN YATIRIMLAR
 
Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile yaptıkları görüşme sonrası Batman’a yeni eğitim yatırımlarının yapılacağını açıkladı. Özdemir, şunları söyledi; “İlimizin derslik ihtiyacının giderilmesi talebimizi daha önce yaptığımız görüşmelerde dile getirmiştik.
En son yeni Milli Eğitim Bakanı sayın Mahmut Özer ile yaptığımız görüşmede Batman’da 9 okul, 1 Halk Eğitim merkezi ve 2 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Atölyesi 2021 yılı yatırım programına alınması kararlaştırılmıştır. İlimiz genelinde toplam 9 adet okul (182 derslik) Batman merkezde yeni Halk Eğitim Merkezi ve 2 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Atölyesi yapılması kararlaştırılmış ve ilimizin derslik ihtiyacının azaltılması konusunda önemli bir adım atılmıştır. Batmanımız için önemli olan diğer bir nokta ise yeni Halk Eğitim Merkezi inşa edilecek olması ve Balpınar Beldemizin ilk defa lise düzeyinde eğitim verecek bir okula kavuşacak olmasıdır. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanıımız sayın Mahmut Özer’e Batmanlı hemşerilerim adına teşekkür ediyorum.” dedi

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler