Batmanlı Yalnız Şair Engin Kartal "sizden bir ricam var"

Batmanlı Yalnız Şair Engin Kartal "sizden bir ricam var"

 

 Yalnızlıktan kurtulmak için içini döktüğü şiirlerini yayınlayıp siz değerli okuyucularla buluşturarak hissedenlere rehber olmasıdır arzu ve RİCAM 

‘Yalnız Şair’ olarak bilinen Engin Kartal’a ait yeni şiir kitabı ‘Ricam’ piyasaya çıktı. İlk kitabı ‘Yalnız Yolcu’ 2016 yılında yayınlanan Engin Kartal, herkesin okumasını tavsiye ettiği ‘Ricam’ kitabı da çıktı. Yalnız şair Engin Kartal 1992 yılında Sağlık Mahallesinde ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya geldi. İlkokul ve Ortaokulu Batman Vakıfbank İlköğretim Okulunda okudu. Liseyi açık öğretimden devam ediyor duygularını şiire dökerek dile getirmeye ortaokul yıllarında başladı. Ayrıca ilk kitabı olan Yalnız yolcu 2016 yılında yayınlandı.

Yalnız şair'in ‘Ricam’ adlı ikinci şiir kitabını çıkartmaktan mutluluk duyduğunu belirterek ve insanın duygu ve düşüncelerini en iyi ve en güzel biçimde anlatabilmesinin en iyi yolunun şiir yazmak olduğunu söyledi.

Bu nedenle Yalnız Şair Engin Kartal, kendini ifade etmekte zorlandığı anlarda kaleme sarılıp iç dünyasını şiirlere döküyor.  Yalnız şair Engin KARTAL bazı konuları anlatmakta  zorlandığını ve tutulduğunu belirterek “bu yalnızlıktan kurtulmak için içimi döktüğüm şiirlerimi yayınlayıp siz değerli okuyucularla buluşturarak hissedenlere rehber olmasıdır arzum ve Ricam. Yeni şiir kitabım 41 şiirden 66 sayfadan hepsi derin duygularla yazılmıştır” dedi. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler