
BATMANLI YAZARDAN YENİ ROMAN
Batmanlı yazar Sadullah Aydın'dan yeni roman
Çoğu tarihi roman olmak üzere yazdığı 20’ye yakın eserle tanınan Batmanlı yazar Sadullah Aydın’ın farklı bir formatla kaleme aldığı yeni romanı raflarda yerini aldı.
Yazdığı siyer, islam tarihi, öykü ve roman kitapları ile tanınan Batmanlı yazar Sadullah Aydın, farklı bir tarzda yazdığı yeni bir romanla okuyucusuyla tekrar buluştu. İslami şahsiyetler ve Kur’an kıssalarını ele aldığı romanlarının ardından yazar, bu kez kurgu bir roman kalem aldı: Prens ve Ölüm.
Kitabın arka kapağında eser şu sözlerle tanıtılıyor: “Sadullah Aydın bu defa farklı bir formatla okuyucusunun karşısına çıkıyor. “Prens ve Ölüm” bir arayış romanı… Ölüm gerçeğiyle karşılaştıktan sonra sonsuzluk arayışına giren Prens Kalyan’ın heyecan dolu bu serüvenine tanık olmamız için bizleri binlerce yıl öncesine götürüyor Sadullah Aydın… Hindistan’ın gür ormanlarının içinde, sarp dağların arasında, gürül gürül akan bir nehrin kenarında kurulmuş, cennetten bir köşeyi andıran Diya Kentinin biricik prensinin hayatını anlamlandırmak, sonsuzluğa ulaşmak için çıktığı yolculukta onunla arkadaş olacak, Allah’ı bulma arayışında onunla birlikte heyecanlanacak, coşku dolu anlar yaşayacaksınız…”
PRENS VE ÖLÜM: BİR GENÇLİK VE ARAYIŞ ROMANI
Yeni kitabında okuyucusunu binlerce yıl öncesine götüren Aydın, bir prensin sonsuzluğa yolculuğunu ele alıyor. Prens ve Ölüm, bir gençlik ve arayış romanı. Ahiret ve ölüm olgusunun işlendiği roman, gençlerin ilgisini çekecek bir tarza sahip. Yazar, bu kitabı yazma sebebi ile ilgili olarak, “Maalesef son yıllarda genç nesillerde ahiret bilinci son derece zayıflamış durumda. Ölüm ve ötesi ile ilgili son derece ilgisiz bir gençlik var. Gençlere ahiret bilincini aşılama, ölüm ve ötesini sorgulamak için bu tarzı seçtim. Güzel ve akıcı bir kurgunun ortaya çıktığına inanıyorum” ifadelerini kullandı. Güçlü tasvirleri ile tanınan Aydın, bu eserinde de bu özelliğini kullanmış ve sanatsal yönü ağır basan bir eser ortaya çıkarmış. Olay örgüsünü son derece canlı ve maceralı bir şekilde kullanan yazar, gençlerin keyifle okuyacağı bir eser ortaya çıktığı için kendisinin de heyecan duyduğunu söyledi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MERMERCİLER SİTESİNDE SON AŞAMAYA GELİNDİ
- 02Peygamber Sevdalılarından teşekkür
- 03KADIN GİRİŞİM KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ KURULUYOR
- 045 AYDA 4.605 YENİ ABONE YAPILDI
- 05PETROLSPOR VOLEYBOL TAKIMI BÖLGE ŞAMPİYONU OLDU
- 06ŞANSİ, ANTALYA DİPLOMASİ FORUMU’NA KATILDI
- 07ONBİNLERCE KİŞİ MEVLİD-İ NEBİ ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU
- 08"Diplomaside yeni dinamikler oluşturulmalı"
- 09ASKON, BAŞKAN ÇAKAN’I AĞIRLADI
- 10“ENGELLİLER İÇİN BANKA ATM’LERİ ERİŞİLEBİLİR DEĞİLDİR”
- 11AV YASAĞI KAPSAMINDA DENETİMLER YAPILDI
- 12Batman Üniversitesi’nde Turizm Haftası etkinlikleri
- 13İHD, BULMUŞ’UN AKIBETİNİ SORDU
- 14Batman-Antalya uçak seferlerinin başlatılması çağrısı
- 15ÜNİVERSİTEDEN YENİ ERASMUS ANLAŞMALARI
Henüz Yorum yok