BATMANLILAR YENİKAPI'YA AKIN EDİYOR

BATMANLILAR BULUŞUYOR GÜNLERİNE ZİYARETÇİ AKINI DEVAM EDİYOR

Bu yıl ikincisi düzenlenen etkinlikte, kurulan çadırlarda tanıtım faaliyetleri kapsamında tarihi ve kültürel yapılar, yöresel lezzetler tanıtıldı. Etkinliğe vatandaşlar ilgi gösterdi.
 
Batman İstanbul Dernekler Federasyonu tarafından İstanbul Yenikapı’da düzenlenen “Batmanlılar Buluşuyor ” etkinliğine ziyaretçi akını sürüyor. Batman’ın yöresel ürünleri 4 gün boyunca İstanbullularla buluşturulacak. 
Batman’ı anlatmak, anlatmak ve Batmanlıları buluşturmak için düzenlenen ‘Batmanlılar Buluşuyor etkinliğinde açılan stantlarla yöresel ürünler, yemek, halkoyunları ile kültürel değerler tanıtılıyor.
 
 
Hafta sonu havalarında güzel olması ile birlikte Batmanlılar Yenikapı'da Batmanlılar Buluşmasında bir araya geldiler.
Batman'ın böylesi bir tanıtımının yapılmasının önem arz ettiğini belirten esnaf ve ziyaretçiler bu tür tanıtım etkinliklerinin her yıl düzenli bir şekilde yapılması gerektiğini ifade ettiler.
 
"ETKİNLİK İYİ BİR FIRSATTIR"
 
 
Şehirlerin bu tür etkinliklerle tanıtımının her yıl düzenli bir şekilde yapılması gerektiğini vurgulayan LAVİ Meyve Suları, Satış ve Pazarlama Müdürü Yunus Akar, Batmanlılar buluşuyor etkinliğine ilişkin şu açıklamada bulundu. 
Akar "Batman markası olan “LAVİ” olarak İstanbul Yenikapı'da düzenlenen etkinliğe katıldık. Batman'ımızı iyi tanıtmak ve bununla birlikte kendi ürünlerimizi İstanbullulara tanıtmak için buradayız. Bu tür etkinlikleri iyi görüyoruz. Batman'ı insanlara tanıtmak için bu tür etkinlikler iyi bir fırsattır. LAVİ meyve sularının Batman markası olduğunu duyan Batmanlıların memnuniyetlerini ve gururlarını gözlerindeki ışıltıdan görebiliyoruz.  Hem bizim için hem de Batmanlılar için iyi bir tanıtım olacaktır inşallah. “BATMAN” isminin yer aldığı tüm tanıtım organizasyonlarında yer almaya devam edeceğiz.” dedi. 
 Akar konuşmasının devamında “Batman ve Batman’ın sahip olduğu tüm değerlerin tanıtımına büyük ivme kazandıran bu tür faydalı ve tanıtıcı etkinliklere hem Batman firmalarının hem Batmanlı benliği taşıyan tüm Batman sevdalılarının destek vermesi katkı sunması duyarlılık göstermelerini temenni ediyor, emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
 
"ETKİNLİKLER HER YIL YAPILMALI"
 
 
 
Batmanlılar Buluşuyor etkinliğinde stant açan ev böyle bir etkinlikte ilk olarak yer aldığını ifade eden,  Avantaj Dünyası yetkilisi Emrullah Çiftçi, Batmanlılar Buluşuyor etkinliğine ilişkin şu açıklamada bulundu.
 
Çiftçi “ Kentimizin tanıtılmasında önem arz eden bu tür etkinliklerin yapılması bir Batmanlı olarak beni mutlu etti. Bizde bu etkinlikte yer almak istedik. Burada hem ürünlerimizi tanıtıp satışa sunuyoruz, bir yandan İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizle tanışma fırsatı yakalıyoruz. Bu etkinlikte yer almaktan memnuniyet duyduk. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı ve tüm Batmanlıların sahiplendiği bir ruh ile bu etkinlikler tekrar yapılır” dedi.    
 
"ETKİNLİKLER TANITIM İÇİN İHTİYAÇTIR"
 
 
Batman’ın yöresel ürünlerini üreten, tanıtan ve satışa sunan bir diğer esnaf Orhan Güneş ise şu ifadeleri kullandı. Güneş “Bizler de Batmanlılarla buluşmak için buraya geldik. Çok güzel oldu. En azından kendi yöresel ürünlerimizi buraya getirdik.  Biz Batman ismi için buradayız. Batman’ımızı en iyi şekilde temsil etmek için etkinliğe katıldık. Buraya gelirken para kazanma hesabı yapmadık, memleketimizi tanıtmak ve bu organizasyona katkı sunmak için katıldık. Güzel geçiyor. Böylesi etkinliklerin düzenli yapılmasını isteriz. Bu tür etkinliklerin diğer güzel bir yanı da, İstanbul’da yaşayan Batmanlı dostlarımızla tanışma fırsatı yakalıyoruz. 25 yıldır görüşmediğim okul arkadaşımla tevafuken burada karşılaştık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 
 
 
“BATMAN’IN TANITIMI İÇİN GEREKLİDİR”
 
 
Batmanlılar Buluşuyor etkinliğine bizleri davet eden İstanbul Batman Dernekler federasyonu yönetimine teşekkürlerini ileten, Peron Spor ve Baskı Merkezi Sahibi Murat Çetin ise şunları söyledi. Çetin  "Bugüne kadar birçok fuara katıldım. Bu tür tanıtım etkinlik ve günlerinde özellikle yer almaya çalışıyoruz. Bu tür tanıtıcı etkinliklerin yapılması bizleri sevindiriyor.  Petrol kenti olan Batman’ın iyi bir şekilde tanıtılmasında bu tür etkinlikler büyük önem arz ediyor. Bizim bu etkinliğe katılmamızı anlamlı kılan diğer bir unsur Batman’ımızın güzide takımı Petrol sporun grubundan şampiyon olarak çıkıp bir üst lige yani 2. Lige çıkması bizleri ve tüm Batmanlıları haklı olarak gururlandırdı. Bu güzel etkinlikte Şampiyon Petrol spor forma ve tişörtlerini de Petrol spor taraftarı ile buluşturacağız. Petrol sporun Şampiyon olması, taraftarların Petrol spor forma ve tişörtlerine ilgisini artırdı. Burada olmaktan memnunuz. Batman tanıtımı için bu tür güzel ve tanıtıcı etkinlikler gereklidir.” dedi. 
 
Batman’a özgü tüm değerlerin sergilendiği Batmanlılar Buluşuyor etkinliği, 22 Mayıs Pazar günü son bulacak (Yüksel Çiftçi)
 
 
 
 
 
 
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler