BATÜ’DE MEZUNİYET TÖRENİ COŞKUYLA BAŞLADI

BATÜ’DE MEZUNİYET TÖRENİ COŞKUYLA BAŞLADI

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Kozluk Meslek Yüksekokulu mezunlarının katıldığı Batman Üniversitesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni’nin birinci günü coşkuyla başladı.
 
Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsünde düzenlenen mezuniyet törenine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe, dekanlar, müdürler, akademik ve idari personel ile mezun öğrencilerin aileleri katıldı.
 
Kortej yürüyüşüyle tören alanına gelen öğrencilerin yerlerini almalarıyla başlayan program, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunması ve açılış konuşmalarıyla devam etti.
 
Törenin açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe konuşmasına öğrenimlerini başarıyla tamamlayan mezun öğrencileri kutlayarak başladı. Üniversiteden mezun olan öğrencilerin, alanında uzman hocalarından aldıkları eğitim sayesinde nitelikli ve başarılı bir meslek hayatı geçireceklerine inandığını belirten Prof. Dr. Rohat Cebe, çocuklarını büyük fedakârlıklarla okutan ailelere de teşekkür ederek üniversitenin kapısının mezun öğrencilerimize her zaman açık olduğunu söyledi.
 
 
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe’nin ardından mezun öğrenciler adına bir konuşma yapan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu Hüseyin Akgün, öğrencilerin iyi bir eğitim almaları için Batman Üniversitesinin gerekli bütün koşulları sağladığını belirtti. Hocalarının öğrencilerini akademik bilgi dışında aynı zamanda insan olarak sahip olmaları gereken erdemlerle de donattıklarını söyleyen Akgün, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir başta olmak üzere üniversitenin akademik ve idari personeline teşekkür etti.
 
Konuşmaların ardından birim bazında dereceye giren öğrencilere plaket ve başarı belgelerinin takdim edildiği tören, mezun öğrencilerin kep atması ile sona erdi. Törenin ardından ünlü halk müziği sanatçısı Oğuz Aksaç konseri ile mezuniyetlerini doyasıya kutlayan mezunlar, eğlenceli anlar yaşadılar.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler