Beklenen Katılım

Beklenen Katılım

Bir süre önce HDP’den istifa eden Kozluk ve Bekirhan belediye başkanları, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısının ardından rozet takarak Ak Parti’ye geçtiler.
 
SÖYLENTİLER DOĞRU ÇIKTI
 
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'ndaki hitabının ardından partiye katılımlar gerçekleşti. Geçtiğimiz günlerde HDP’den istifa eden ve bir süredir Ak Parti’ye geçecekleri şeklinde söylentiler dolaşan Batman'ın Kozluk İlçe Belediye Başkanı Ayhan Eren ile Bekirhan Belde Belediye Başkanı Fırat Karabulut, AK Parti'ye katıldı. 30 Mart 2019 yerel seçimlerinde HDP'den Kozluk Belediye Başkanı Seçilen Ayhan Eren ile Bekirhan Belde Belediye Başkanı seçilen Fırat Karabulut, HDP ile düşünce uyuşmazlığı yaşadıklarını gerekçe göstererek bir süre önce partiden istifa etmişlerdi. Belediye başkanları, Ankara’da AK Parti Genel Merkezinde rozet takarak AK Parti'ye geçti. Eren ile Karabulut'un rozetlerini AK Partili eski Bakan ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki taktı.
 
AK Parti'ye geçen Kozluk Belediye Başkanı Eren ile Bekirhan Belde Belediye Başkanı Karabulut, hedeflerinin ilçe ve beldelerine hizmet götürmek olduğunu belirtti. Ayhan Karabulut, “Ankara Ak Parti genel merkezinde halkımıza hizmet yolunda en büyük adımı atmış bulunmaktayız. İlçemize hizmet için bütün sözü ve yetkiyi aldık. Milletimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Etiketler : ,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler