Beşiktaş geliyor

Beşiktaş geliyor

Geçtiğimiz hafta Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman ile birlikte Vodafone Park’ta maç izleyen Vali Ahmet Deniz, Beşiktaş’ın Batman’a gelmesi için söz aldığını belirtti.


MİLLİ MAÇ ARASINDA GELİYORLAR


Vali Ahmet Deniz, Beşiktaş Spor kulübü Başkanı Fikret Orman’dan, takımı Batman’a getirmesi için söz aldığını belirtti. Vali Deniz, geçtiğimiz hafta İstanbul Vodafone Park’ta, Beşiktaş ile Avusturya ekibi Lask Linz arasında oynanan karşılaşmayı, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile birlikte şeref tribününde izledi. Vali Deniz, Başkan Orman’dan, takımı Batman’a getirmesini istedi. Beşiktaş Başkanı Orman’dan takımı getirmesi için söz aldığını belirten Vali Deniz, “Başkan Fikret Orman’ın, merhum Necat Nasıroğlu ve çocuklarından dolayı Batman ile bir gönül bağı var. Maçta sık sık sohbet ettik. Petrolspor’un durumu ile ilgili bilgi verdim. Bu arada kendisinden Beşiktaş takımını Batman’a getirmesini rica ettim. Bu isteğe olumlu baktı ve söz verdi.

Milli maçlar için verilecek bir arada takımı Batman’a getireceğini söyledi. Yeni stadımızda Beşiktaş’ı ağırlayacağız” dedi

Etiketler : ,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler