BEŞİRİ'DE NAMAZ ETKİNLİĞİ TAÇLANDI

BEŞİRİ'DE NAMAZ ETKİNLİĞİ TAÇLANDI

BEŞİRİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ'NDE NAMAZ ETKİNLİĞİ 
 
"...Namaz bir nurdur, sadaka bir burhandır, sabır bir ışıktır..."
 
Ortaç "Elimden Tut Baba, İlklerim Seninle Olsun" sloganıyla başladığımız namaz etkinliğimizde finali ödül töreniyle gerçekleştirdik.
 
Beşiri Anadolu İmam Hatip Lisesi, 10-B sınıfı öğrencilerinden  Furkan AKTİ' nin Kur' an-ı Kerim tilaveti ile başlayan tören, Okul Müdürü İrfan ORTAÇ' ın açılış konuşmasıyla devam etti. 2019-2020 eğitim öğretim yılı birinci dönem "Etkinliklerimiz"  videosu ve bizleri destekleyen iç ve dış paydaşlarımıza "Teşekkür Videosu"  nun gösterimi yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü, Şube Müdürleri ve okul müdürleri tarafından etkinliğe katılan 16 öğrenciye bisikletleri, onları bu yolda yalnız bırakmayan velilerine de TEMA Vakfına kendileri adına yaptırılan  ağaç bağışı sertifikası ve kitapların takdim edilmesiyle program sona erdi.
 
 
 
 
Namaz etkinliğini organize eden ve etkinlik için sponsor bulmada büyük çaba sarf eden, Beşiri Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Yeliz Ceviz açıklamasında şu ifadelere yer verdi. Yeliz Ceviz  "Elimden Tut Baba, İlklerim Seninle Olsun" sloganıyla başladığımız namaz etkinliğimizde, bizleri yalnız bırakmayan, etkinliğimiz  taçlandıran bu yolda desteklerini esirgemeyen sponsorlarımız,  Ahmet SEZGİN, Aydın BARAN, Cahit ÖZEL, Ebeddin SOYSAL, Ezgin UCA, Fadime MAZI, Fırat SARIKAYA, Hasan YILDIRIM, Mehmet ALTAY, Mehmet Ali DURSUN, Metin OKAN, Muhammed KARABULUT, Osman ORTAÇ, Servet YILDIRIM ve Siraç DEMİR' e; çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca etkinlikte görev alan camii imam hatiplerine, törende görev alan öğretmen ve öğrencilerimize de teşekkür ediyoruz." Dedi.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler