BEŞİRİ’YE MODERN KÜTÜPHANE MÜJDESİ

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın işbirliği ile Beşiri ilçesine modern kütüphane binası için imza töreni gerçekleştirildi.

“Kamu Eliyle Yapılan Kültür Yatırımlarına Destek Projesi” kapsamında Valilik İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın işbirliği ile Beşiri ilçesine kazandırılacak olan modern kütüphane binası için imza töreni gerçekleştirildi. 

Kütüphane Protokolü İmzalandı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen protokol; Batman İl Özel İdaresi adına Vali Ekrem Canalp, Kültür ve Turizm Bakanlığı adına İl Kültür ve Turizm Müdürü M. İhsan Aslanlı arasında imzalandı.

Vali Ekrem Canalp, imza törenin ardından kısa bir konuşma yaptı. Yatırımın Batman ve Beşiri’ye hayırlı olması temennisinde bulundu. Vali Canalp; “Bir yandan turizm, bir yandan da kültür yatırımlarımız devam ediyor, Beşiri ilçemizin en işlek yerinde gençlik merkezi kompleksi yanında inşa edilecek olan Beşiri İlçe Halk Kütüphanesi binasının tamamlanmasıyla birlikte kütüphanenin, okuyucuların ve kullanıcıların uğrak noktası olacaktır.” dedi. 

İmza töreninde Beşiri Kaymakamı Mahmut Şener, İlçe Belediye Başkanı Sait Karabulut, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İl Kültür ve Turizm Müdürü M. İhsan Aslanlı, İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Aydın Baran ve İzettin Taş hazır bulundu.

(Muhyeddin BEYCA)

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler