BESO HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ

ÇİDTÇİ ‘Esnaflarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz’

Katılım Evim ve Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı arasında imzalanan “özel indirimli” protokol ile oda üyeleri ev ve araç alımlarında alınan komisyondan %30 özel indirimli fiyat uygulamasından faydalanacaklar.

BESO Başkanı Çiftçi, oda üyelerinin indirimli hizmet almalarına yönelik projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Başkan Çiftçi, Katılım Evim ile protokol imzalayarak, ev ve araba almak için müracaat edenlerden alınan komisyondan %30 indirimli hizmet alınabileceğini vurgulayarak, “Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak üyelerimize hizmetlerimiz aralıksız devam etmektedir. Üyelerimizi rahatlatacak ve fayda sağlayacak anlaşmalar yapamaya devam ediyoruz. Yeni anlaşmamız üyelerimizi ev ve araba sahibi yapmak içindir. Faizsiz ve taksitli ev sahibi yapan şirketlerden olan Katılım Evim ile üyelerimiz için indirim anlaşması yaptık.

Yaptığımız anlaşma sonucunda ev ve araba almak için müracaat edenlerden alınan komisyondan oda üyelerimiz ve birinci derecede yakınlarına yüzde 30 indirim yapılacaktır. Ev ve araç sahibi olmak isteyen üyelerimiz gidip müracaat ederek ve güncel faaliyet belgelerini göstererek indirimden faydalanabilirler. Detaylı bilgi almak isteyenler isterlerse Alo Esnaf Hattımızı da arayabilirler. Alo Esnaf Hattı : 0555 074 73 70 nolu hattımızdan her türlü bilgi alabilirler. Üyelerimize hayırlı olsun. Her zaman dediğimiz gibi oda çalışıyor esnaf kazanıyor” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler