BÖLGESEL TREN YOLCULUĞU MÜJDESİ
ÖZDEMİR" TREN YOLCUĞU DAHA KONFORLU HALE GELİYOR"
Batman’da uzun süredir gündemde olan raybüs seferleri bugün başlıyor. Milletvekili Ziver Özdemir; “Bölgesel trenlerimizdeki konforun daha fazla artırılması amacıyla 4 vagonlu 262 kapasiteye sahip DMU set yarın hizmete sunulacak” dedi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Diyarbakır ile Batman arasında hizmet veren bölgesel tren setlerinin yenilendiğini belirterek, yarından itibaren yolcuların daha konforlu seyahat edebileceğini vurguladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı yazılı açıklamada TCDD Taşımacılık AŞ tarafından işletilen Diyarbakır-Batman bölgesel treninin 4 adet kompartıman vagonuyla ve 240 koltuk kapasiteyle, günlük karşılıklı 4 sefer ile bölge halkına hizmet verdiğini ifade etti.
DMU SET FAALİYETE GİRİYOR
Karaismailoğlu, “Bölgesel trenlerimizdeki konforun daha fazla artırılması amacıyla 4 vagonlu 262 kapasiteye sahip DMU set yarın hizmete sunulacak. Daha önce kullanılan vagonlara oranla daha konforlu olan DMU setler, engelli vatandaşlarımız içinde kolayca erişilebilir şekilde tasarlandı. Engelliler için 2 adet tekerlekli sandalye bölümü, engelli tuvalet, klima, ergonomik koltuklar yolculuğu daha keyifli hale getirecek. Diyarbakır–Batman Bölgesel Treni; Batman’dan 05.30 ve 15.00’te Diyarbakır’dan ise 09.00 ve 17.30’da hareket edecek” dedi.
BİNLERCE İNSAN TREN HİZMETİNDEN YARARLANACAK
92 kilometrelik mesafede hizmet veren Diyarbakır–Batman Bölgesel Treni’nin eğitim, iş gezisi veya tatil amaçlı yolculuk yapanların tercih ettiğini vurgulayan Karaismailoğlu, trenin çok konforlu olduğunu belirterek “daha önce kullanılan vagonlara oranla daha konforlu olan DMU setler, engelli vatandaşlarımız içinde kolayca erişilebilir şekilde tasarlandı. Engelliler için 2 adet tekerlekli sandalye bölümü, engelli tuvalet, klima, ergonomik koltuklar yolculuğu daha keyifli hale getirecek” şeklinde bilgi verdi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01BÖLGE MİLLETVEKİLLERİNDEN ALMANYA’DAKİ ÊZİDÎLERE ANLAMLI ZİYARET
- 02BESO Başkanı Çiftçi: “Batman’ı E-Ticaret Üssü Yapmaya Kararlıyız”
- 03ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ
- 04TUAY-DER’den cezaevlerindeki kadınlara dikkat çekme eylemi
- 05BATMAN’DA SİLAH KAÇAKÇILIĞINA AĞIR DARBE
- 06MİLLETVEKİLİ RAMANLI KOZLUK’TA HALKLA BULUŞTU
- 07SU TANKERİNDE KAÇAK SİGARA OPERASYONU
- 08“KADIN VARSA GÜÇ VAR”
- 09TÜPRAŞ’TA “NORM KADRO” TEPKİSİ
- 10SASON’DA YAĞIŞ SONRASI YOL TEMİZLİĞİ TAMAMLANDI
- 11BATMAN’DA FETÖ OPERASYONU: 1 GÖZALTI
- 12YENİ KATI ATIK İSTASYONU HİZMETE GİRDİ
- 13BESO’DAN ASRİAD’A ZİYARET
- 14ÇELİK, “YA BU MESELEYİ ÇÖZERİZ, YA DA BU MESELE BİZİ ÇÖZER”
- 15VALİ CANALP “BATMAN 12 GÜN BOYUNCA LEZZET MERKEZİNE DÖNÜŞTÜ”




Henüz Yorum yok