CAN SUYU DERNEĞİ, UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR

CAN SUYU DERNEĞİ, UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Batman'da Muhtaç ailelere Umut olmaya devam ediyor.
 
Sizi gerçek muhtaçlara ulaştırır sloganına uygun şekilde faaliyetlerini sürdüren Cansuyu Derneği Batman'daki yardımlarını yoğunlaştırdı. 
Türkiye'nin 81 ilindeki gönüllüleri ve temsilcilikleri aracılığıyla yetimlere, kimsesizlere, eğitim yardımına ihtiyacı olan öğrencilere, zor durumda olan vatandaşlara ve muhtaçlara ulaşan dernek, hayırseverlerin emanetlerini  gerçek sahiplerine ulaştırıyor. Kendilerine gelen müracaatların değerlendirilmesi sonucunda Batman ili ve ilçelerinin en ücra köşelerine kadar yardımları ulaştıran Cansuyu Derneği, ilimizde zor durumda olan vatandaşlara umut oluyor. 
Batman genelinde tüm  ekiplerini sahaya gönderen Cansuyu, acil insani yardımlar kapsamında ayakkabı, pantolon, gömlek ve çanta gibi öğrencilerin  temel okul ihtiyaçlarını mağdur ve muhtaç ailelere  ulaştırıyor. Bu yardımlarla  derneğin Batman temsilciliği  insanların özellikle de  çocukların yüzlerinde tebessüm oluşmasına vesile oluyor.
Bağışçılarımızın destekleri ile ulaşılacak çok insan, sarılacak çok yara, alınacak çok dualar var ifadelerini kullanan Cansuyu Derneği Batman Temsilcisi Mehmet Emin Turan, şiarlarının "Veren el,alan elden üstündür ve Paylaşabildiğimiz kadar zenginiz" düşüncesi olduğunu vurgulayarak gerçek muhtaçlara umut olmaya devam edeceklerini bildirdi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler