Covid-19’dan yatan hastalar aşı hakkına rağmen aşı yaptıramayanlardır!

Batman İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, vaka sayısında Batman’ın, Türkiye’deki en iyi 5 ilden biri olduğu belirtildi.

En iyi 5 il arasında olmasına rağmen kentte vaka sayısında ciddi bir yükselişin olduğuna dikkat çeken İl Sağlık Müdürlüğü, bunun nedeninin aşı hakkı olmalarına rağmen aşılarını yaptırmayanlardan kaynaklandığını ifade etti.

Hastanede Covid-19’dan yatan hastaların büyük bir kısmının aşı hakkı olmasına rağmen aşısını yaptırmayan kişilerin oluşturduğuna işaret eden İl Sağlık Müdürlüğü, halkı aşı yapmaya davet etti.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Haftalık 100 bin kişide vaka sayısında Batman Türkiye’deki en iyi 5 ilden biri olmakla beraber vaka sayımızdaki yükseliş bizleri tedbirleri arttırmaya ve aşılamaya daha sıkı sarılmaya davet ediyor. Hastanede Covid-19’dan yatan hastaların büyük kısmını aşı hakkı olmasına rağmen aşısını yaptırmayan kişiler oluşturmakta. Lütfen aşı hakkı olan büyüklerimizi aşıya yönlendirelim. Unutmayın ki, her şeyin başı sağlık sağlığın başı aşı.”

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler