Daha Yaşanılır Bir Kardelen Herkesin Hakkı
Kardelen Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Çiftçi’den Alkışlanacak Davranış.
‘Sorunları Biliyorum Çözmek İçin Geliyorum’ Sloganıyla seçim çalışmaları sürdüren Emekli Toki Kardelen Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Çiftçi, yaptıkları girişimler neticesinde, mahallenin çeşitli yerlerine dikmek amacıyla 400 adet fidanı mahalleye getirdi. Gelecek nesillere daha doğal bir mahalle bırakabilmek için ilk adım olarak fidan dikimine başladığını belirten Hasan Çiftçi, yaptığı açıklamada, muhtar seçilmesi halinde park ve bahçelerde yeşillendirme çalışmalarına devam edeceğini kaydetti.
Kardelen Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Çiftçi : ‘’ Azalarım M.Emin Uslu, Hasan Cens, Duriye Işık, Osman Güler ile birlikte kardelen mahallesinin yeşil alanlarını artırmak ve mahallemizi güzelleştirmek için, 400 adet fidan temin edip mahallemize getirdik.
Bu fidanların bir kısmını okul yönetimine teslim ettik. Geri kalanları blokların etrafına dikmeleri için, Üç yönetime eşit şekilde paylaşıp, teslim ettik.
Kardelen mahallesi için çalışmalarımız devam edecek. Kardelen mahallesi bizim, hanımlarımızın ve çocuklarımızın yaşam alanlarıdır mahallemizi güzelleştirmek ve daha yaşanılabilir bir mahalle yapmak için tüm imkanlarımızı kullanacağız,bununla birlikte seçilmem halinde Mahalle sakinlerinin şikayetlerini yetkili makamlara bildirerek çözüme kavuşması için takipleri yapacağım. Yardıma muhtaç kişileri tespit edip, ilgili makamlardan yardım talep edilmesi, yaşlılarımızın ihtiyaçlarını tespit ve giderilmesi ile fatura ödemelerinin takibi konularında çalışma yapacağım.
Çocuklarımızın huzurlu ve güvenli bir ortamda oyun oynamaları için belediyemizin yardımı ile parkların düzenlemesi ve komşuluk bağlarının güçlenmesi için etkinliklerin düzenlemesi konularında çalışacağım’’ dedi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01PROTOKOL ÜYELERİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 02VATANDAŞLAR İLK YARDIMI UYGULAMALI ÖĞRENDİ
- 03TPAO BÖLGE MÜDÜRÜ KARATAŞ BASINLA İFTARDA BULUŞTU
- 04İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI BATMAN’DA ANILDI
- 05BATMAN’DAN DİREKT ŞEVVAL UMRESİ UÇUŞU
- 06Şansi, Beşiri’de Vatandaşlarla İftar Sofrasında Buluştu
- 07Bayram Öncesi Berber ve Kuaförler Pazar Günü Açık Olacak
- 08VALİ CANALP’A 14 MART TIP BAYRAMI ZİYARETİ
- 09VALİ CANALP, HASANKEYF’TE VATANDAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 10BATMAN’DA DEVLET TİYATROSU RÜZGÂRI ESTİ
- 11FIRIN VE LOKANTALARA SIKI TAKİP
- 12BAYRAM ÖNCESİ SÜRPRİZ KARAR
- 13SON SEFER SAATİ 1 SAAT UZATILDI
- 14Şah-Mar Marketler Grubu’nun İftar Programına yoğun katılım
- 15Batman Ticaret Borsası’ndan İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek




Henüz Yorum yok