DEMR " İKİNCİ YARIDA İŞİMİZ DAHA ZOR"

TPAO Batman Petrolspor Başkanı Mustafa Demir: ‘En zor gruptayız’

TPAO Batman Petrolspor Başkanı Mustafa Demir ve yönetimi Kristal Park tesislerinde gazetecilerle bir araya gelerek basın açıklaması gerçekleştirdi.
 
 
Başkan Demir, “Özellikle Petrolsporumuzun yeni yapılanma sürecinde emeği ve katkısı olan birçok insan oldu. Ben buradan hepsine teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Özellikle Batman Valimiz Ekrem Canalp beye, maddi ve manevi katkılarından dolayı kendilerine çok çok teşekkür eder, şükranlarımı sunuyorum. Yeni süreçte paradigmayla yola çıktık. Bu paradigmanın en büyük mimarlarından bir tanesi sayın vekilimiz Ferhat Nasıroğlu beydi. Kendisi, farklı fikir ve düşüncelerle yeni bir yol alınması gerektiğini hep vurguluyordu. Biz de bu minvalde kendileriyle yaptığımız birçok fikir teatisinde, bu takımı bu şehirle birleştirmenin vazgeçilmez bir unsur olduğunu anladık. Birçok sosyal sorumluluk projelerinde olduğu gibi, Petrolspor konusunda da çok büyük bir hassasiyet gösterdiler. Sonuç itibariyle çok büyük destekleri oldu, halen olmaya devam ediyor” dedi.
 
“YENİ SÜREÇTE PARADİGMAYLA YOLA ÇIKTIK”
 
Ligde en zor grupta olduklarını kaydeden Demir “Yıllardır futbolun, sporun içindeyim. Benim şahsi fikrim, bence en zor guruptayız. Eskiden 3. ligde 19-20 takım olurdu. Sondaki 3-4 takım kopardı. Yukarıdaki 5-6 takım zaten play-off, şampiyonluk mücadelesi verirdi. Arada  9-10 takım kalırdı ve son 9-10 takımın iddiası olmazdı. Zaten sezonun son 5-6 haftasında havlu atarlardı ve öylesine oynarlardı. Ama bizim grupta 14 maç oynuyorsunuz, 15 tane takım var. Bunun altı da, üstü de birbirine çok yakın, arada bir şey yok. Yani biz bu yarışın sezonun son haftasına kadar süreceğini biliyoruz. Çünkü küme düşme mücadelesi olacak, play-off mücadelesi olacak, şampiyonluk mücadelesi olacak. Bu takımların arada kalma gibi bir lüksü yok. Dolayısıyla bizim ikinci yarıdaki işimiz ilk yarıdan çok çok daha zor olacak” dedi.
 
PETROLSPOR KAMPI PAZARTESİ BAŞLIYOR
 
Batman Petrolspor’un devre arası nedeniyle lige verilen arada 18 gün sürecek olan kampı Pazartesi günü başlıyor. TPAO Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Mustafa Demir, ikinci yarı kamplarını Antalya’ya yapacaklarını açıkladı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler