‘’DERNEKLERİMİZİ DAHA DA ETKİNLEŞTİRMELİYİZ’’

‘’DERNEKLERİMİZİ DAHA DA ETKİNLEŞTİRMELİYİZ’’

Milliyetçi Hareket Partisi Batman İl Teşkilatı, Başkan Muhammed Arif Çetin öncülüğünde dernek ziyaretlerini de ihmal etmedi.
 
 
 
 
 
Başkan Çetin ve Teşkilatı, kentin sorunlarında çoğu zaman büyük öncülük yapan dernekleri de ziyaret ederek, dernek yöneticileriyle birlikte şehrin sorunlarını masaya yatırıyor. Bu kapsamda başta Alikanlılar, Ramanlılar ve Midyatlılar Derneği olmak üzere birçok derneği gezip, Şehit ve Gaziler Konfederasyonu Derneği Başkanı İbrahim Baskın gibi dernek yöneticileriyle de istişarelerde bulundu. 
 
‘’GÜÇLÜ BİR LOBİ İÇİN DERNEKLERİMİZ, BAŞ AKTÖR OLMALIDIR’’
 
Dernek temasları muhteviyatına değinen İl Başkanı Çetin: ‘’ Şehrimizin en büyük ihtiyacı olan o güçlü lobiyi kurma gayretimiz doğrultusunda çalışmalarımız, temaslarımız sürüyor. Siyasi partilerin yanında, güçlü bir lobi için derneklerimiz de baş aktör olmalıdır. Hele büyük ve güçlü derneklerimiz, bu doğrultuda asla göz ardı edilmemelidir. Zira her açıdan birleşerek güçlenecek, güçlendikçe de tüm sorunları hep beraber yeneceğiz, ezeceğiz.’’ dedi. Yıldırımlar Sigorta ve Hasankeyf Hoteli sahiplerinden iş insanı Hüseyin Yıldırım da dahil olmak üzere, esnaf ve şehrin önde gelen birçok aileleriyle de görüşüldüğü belirtildi.
 
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler