DOĞRU PARTİ İL KONGRESİ YAPILDI

SEDAROĞLU “GEÇİM SIKINTISI VE AÇLIK MİLLETİ CANINDAN BEZDİRDİ”

Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu, Batman’da basın mensupları ile bir araya geldi.
 
Doğru Parti Genel Başkanı eski Bakan Rifat Serdaroğlu’nun da katıldığı Doğru Parti Batman 1. Olağan İl kongresi çok sayıda partilinin katılımıyla yapıldı.
 
 
 Kongreye, Genel Başkan Yardımcısı   Ferman Yüksel, Avam Apaydın, Cezmi Orkun, Kurucular üyesi Nükhet Ocak Balkan , Malatya il Başkanı Ahmet Turan Yalçın ,İstanbul il Teşkilat başkanı Sedat Özkan, Gaziantep il Başkanı Mehmet Murat Arpacıoğlu  katıldı. Tek Liste ile gidilen Kongrede Çetin Çelik yeniden Doğru Parti Batman il Başkanı seçildi. Burada konuşan Doğru Parti Genel Başkan Rıfat Serdaroğlu, “ülkeyi kalkındıracak projelerimiz var” dedi. Doğru Parti olarak iktidara geldikleri taktirde planlı karma ekonomisi politikasını  uygulayacaklarını dile getiren Serdaroğlu, Planlı kalkınma yapacaklarını ve  tarıma her türlü desteği vereceklerini sözlerine ekledi. Serdaroğlu," Petrol boru hatları ile ülkenin her yeri delindi. Yaklaşan dijital devrimi karşılayacak, İç piyasadaki darılmaları kapatacak gençlere ihtiyacımız var. Genç beyinlere ihtiyacımız var ama beyin göçü veriyoruz" dedi.
 
 
 “GEÇİM SIKINTISI VE AÇLIK MİLLETİ CANINDAN BEZDİRDİ”
 
Partisinin Batman İl Kongresi için Batman’a gelen Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu, iktidarlarıyla Türkiye’nin her alanda dosdoğru olacağını söyledi. Kongre öncesi basın toplantısına Serdaroğlu’nun yanış sıra, Genel Başkan Yardımcısı Ferman Yüksel ve parti yöneticileri katıldı. Açılış konuşmasını yapan Serdaroğlu; “Türkiye çok kötü yönetiliyor. Devletimizin tüm kurumları çökertilmiş durumda. Ekonomi perişan hale gelmiş. Geçim sıkıntısı, açlık, işsizlik Türk milletini canından bezdirdi” dedi. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler