DOKTORLARA TIP BAYRAMI ZİYARETİ

VALİ ŞAHİN'DEN DOKTORLARA TIP BAYRAMI ZİYARETİ

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle İl Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, doktorların bayramını kutladı.
 
İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Serkan Sünger ve müdürlük yetkilileri tarafından karşılanan Vali Şahin, doktorlarla bir araya gelerek, bir süre sohbet etti. Doktorlara karanfil ve hediye takdim eden Vali Şahin, tüm doktorların14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayarak, kendilerine başarılar diledi.
 
 
Ziyaret sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Şahin, 14 Mart Tıp Bayramı’nın dünyada sadece Türkiye’de kutlandığını ifade ederek “Doktorlarımızı, tıp bayramlarını kutlamak için ziyaret ettik. Bizim için doktorlarımız çok kıymetlidir ve toplumumuzun en değerli meslek grubudur. Bu kadar itibarlı olan mesleğe de gözümüz gibi bakmamız lazım. Biz, Batman’daki tüm hekimlerimizin, özelikle son süreçte geçirmiş olduğumuz çok ağır travmatik dönemlerin sonrasında değerini bir kere daha anladık.  Umuyorum ve inanıyorum ki, yapılacak yeni düzenlemelerle beraber doktorlarımıza daha verimli çalışabilecekleri imkanlar sağlanacaktır” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler