DURMUŞ “Annelerimizi sadece bir gün değil her gün hatırlamalıyız”

Prof..Dr. Aydın DURMUŞ “Annelerimizi sadece bir gün değil her gün hatırlamalıyız”

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, “Anneler Günü” dolayısıyla mesaj yayımladı.
 
Rektör Durmuş mesajında annelerin her koşulda seven, koruyan, kollayan, evlatlarına kol kanat geren, şefkatin, merhametin ve fedakarlığın sembolü olan tüm annelerin gününü kutladığını söyledi.
 
Annelerin sadece bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini vurgulayan Durmuş, 
şöyle dedi: “İslam Peygamberinin “Cennet, annelerin ayaklarının altındadır” diyerek makamlarının ne kadar kutsal olduğunu gösterdiği tüm annelerimizin ‘Anneler Günü’nü kutluyorum. Annelerimiz fedakarlığın, şefkatin, merhametin yeryüzündeki birer yansıması aynı zamanda karşılıksız sevmenin timsalidirler. İstikbalimizin, birlik ve beraberliğimizin en önemli mimarlarıdır annelerimiz. Merhameti ve şefkati en çok kendilerinden gördüğümüz, yeryüzündeki en güvenli sığınağımız, korunağımız olan annelerimizin hakkını hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Baş tacı kabul ettiğimiz ilk öğretmenlerimiz olan annelerimizin, her hanenin bereketi olduğu unutulmamalıdır.
 
Annelerimizi sadece bir gün değil her gün hatırlamalıyız. Evlatlarını gözünü kırpmadan vatan için toprağa veren, bizleri yetiştirip vatana, millete hayırlı evlatlar olmamız için emek veren annelerimizin mutluluğu, huzuru, yüzlerinin gülmesi bizler için her şeyin üzerinde olmalıdır. Bu vesile ile tüm annelerimizin ‘Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum.”

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler