ELİTA SU ARITMA’DAN ANNELER GÜNÜNE ÖZEL İNDİRİM

Batman’da hizmet veren Elita Su Arıtma, Anneler Günü'nde müşterilerine özel bir kampanya sunuyor. Kampanya kapsamında, Herbalife su arıtma cihazı normal fiyatının neredeyse yarısına satılacak.

Normalde fiyatı 4000 TL olan Herbalife su arıtma cihazı, Anneler Günü'nde sadece 2500 TL'ye satılacak. Bu kampanya sayesinde, müşteriler uygun fiyatlarla en son teknolojiye sahip bir su arıtma cihazına sahip olacaklar.

Edip solmaz bulvarı, SSK caddesinde hizmet veren Elita Su Arıtma, Su arıtma cihazlarının içme suyunu temizleyerek evlerimizde sağlıklı su tüketmemizi sağladığını belirtirken, müşterilerine sunduğu bu kampanya kapsamında, sağlıklı yaşam için temiz ve kaliteli suyun önemine dikkat çekiyor.

Kampanya, sınırlı bir süre için geçerli olacak. Kampanya dahilinde müşterilere ilk filtre bakımları ücretsiz olarak yapılacak ve kredi kartına 9 taksit imkanı sunulacak. Anneler Günü kampanyası, sağlıklı bir yaşam için su arıtma cihazı sahibi olmak isteyen herkese fırsat sunuyor. Sizde kampanyadan faydalanmak istiyorsanız
0505 991 09 99 no’lu iletişim hattını arayabilirsiniz.

https://www.elitasuaritma.com/

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler