EMNİYET’TEN BÜYÜK OPERASYON

EMNİYET’TEN BÜYÜK OPERASYON

Batman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, tarafından yapılan operasyonda bir tırda 171 kilo 768 gram uyuşturucu ele geçirildi. Operasyonda 2 şahıs tutuklandı.
 
 
Yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi. "Batman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce, Uyuşturucu Madde Ticareti yaparak toplum sağlığına ve toplumsal huzura zarar veren ve bu yolla haksız kazanç elde eden şahıslara yönelik operasyonel çalışmalar aralıksız ve yoğun bir şekilde devam etmektedir. 
Bu kapsamda, bir tır ile yüklü miktarda uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı yönünde bilgi alınmış,  Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzün çalışmaları neticesinde 23.12.2023 günü yakalanan tırda Cumhuriyet Savcısının talimatları ile adli arama yapılmıştır. Yapılan adli arama neticesinde; 
236 paket halinde (171 kilo 768 gram) Uyuşturucu Skunk Maddesi ele geçirilmiştir.
 
Olayla ilgili yakalanan (2) şüpheli şahıs Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde İmal Ve Ticareti suçu kapsamında sevk edildiği adli mercilerce TUTUKLANARAK cezaevine teslim edilmiştir. 
 Uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, bu suçları işleyerek ekonomik ve haksız kazanç elde eden, çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalışan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak satıcıları, maddeleri temin eden, nakleden veya bu suça her ne sebeple olursa olsun iştirak eden şüpheliler ile mücadelemiz, vatandaşlarımızın ihbar ve destekleri ile huzurlu sokaklar, güvenli yarınlar için milletimizin hizmetinde her daim devam edecektir."

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler