“EN BÜYÜK KAYYIM’I “HEDEP” KÜRT HALKINA YAPIYOR”

ÇETİN “EN BÜYÜK KAYYIM’I “HEDEP” KÜRT HALKINA YAPIYOR”

MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, HEDEP Batman Milletvekillerinin Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’a yönelik ‘Özür dilesin’ açıklamalarına sert cevap vererek, ‘Önce kendilerine baksınlar.’ dedi.
 
MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin; “Batman ve Türkiye genelinde 2009 yılından bu yana yerel ve genel seçimlerde, dillerinden düşürmedikleri halkın iradesini yok sayarak, dışarıdan aday göstermeyi kendilerine hak olarak gören HEDEP yönetimi; Kürt halkına en büyük kayyımı kendilerinin atadıklarından sanırım habersizdirler. Her seçim öncesi HDP veya HEDEP , Herneyse işte ve diğer farklı isimlerde seçimlere giren kesimin yönetimi, kendi seçmenine en büyük ihaneti zaten yapmaktadır. Bu şehir onların belediye yönetiminde sürekli ya geriye gitmiştir, ya yerinde saymıştır .Her seferinde Batman’a ithal veya dışardan atanmış adaylar getirilerek halkın iradesine en büyük ihaneti kendileri yapmış olmuyor mu? Batman’da bu işi yapabilecek yüzlerce insan varken, dışardan aday göstermek neyin nesidir? Batman gibi hassas ve Kürt halkının yoğun olarak yaşadığı bir kentte bu tür hareketler tamamen menfaate ve çıkara dayalıdır. Şunu bilsinler; Biz her zaman Valimiz ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ekrem Canalp’ın yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz.” diye konuştu. Başkan Çetin devamında “ Sayın Valimiz yaptığı hizmetlerden dolayı mı özür dilesin?
Ne kadar saçma. Tam aksine
tam aksine yıllarca bu halkın üzerinden nemalanan HEDEP’li vekillerin hem Valimize teşekkür etmeli , Hem de Kendilerinin Batman halkından özür dilemesi gerekir” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler