
"ESNAFIN SORUNLARI ÇÖZÜM BEKLİYOR"
“Esnaf ve sanatkara destek olunmalı”
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Mehmet Salih Kaplan, Meclisin yeni yasama döneminde esnaf ve sanatkarların sorunlarının çözümüne öncelik verilmesini talep ettiklerini belirti.
.jpg)
BESOB Başkanı Kaplan, açıklamasında, esnaf ve sanatkarların gelinen noktada birçok sorunla karşı karşıya kaldığını dile getirerek, özelikle iş yeri kirası, yüksek vergiler, BAĞKUR primi, çalışanın SGK primi ve yüksek enerji maliyetleri gibi giderlerinin, esnafa ağır bir yük getirdiğini, aynı zamanda ulusal marketlerin uyguladıkları haksız rekabete de maruz kalan esnaf ve danatkarın zor durumda kaldığını belirtti.
TBMM yeni döneme girerken, esnaf ve sanatkarların durumunun yeni bir perspektif ile ele alınmasının, mevcut sorunları çözüme kavuşturmak için gerekli çalışmaların yapılmasında öncelik verilmesin istediklerini dile getiren BESOB Başkan Kaplan, özelikle perakende ticaret yasasının yeniden düzenlenmesi, Sosyal Güvenlikte norm birliğinin sağlanması, tüm esnafın KOSGEP desteklerinden faydalandırılması, vergilerde indirimin yapılması ve esnafın biriken borçlarını ödeyebilmesi için uzun vadeli bir yapılandırma getirilerek esnaf ve sanatkara destek olunmasının gerektiğini söyledi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HATIRA ORMANINDA AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
- 02BAŞARILI ÖĞRENCİLERDEN İL MÜDÜRÜ CİĞER’E ZİYARET
- 03SASON’UN ZİRVESİNE GİDEN YOL AÇILIYOR
- 04ÇOCUKLARIN TALEBİ ÜZERİNE PARKA OYUN ALANI KURULDU
- 05“TÜRKİYE YARDIM ULAŞTIRACAK GÜCE SAHİPTİR”
- 06İHSAN TAŞ’TAN SEKTÖRE ÇAĞRI: "BEYAZ PERDE KAPANIYOR"
- 07“KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”
- 08KALDIRIM İŞGALLERİNE GEÇİT YOK
- 09İŞ İNSANI RAMAZAN TOY, MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU
- 10EZİDÎ YURTTAŞLARIN MAĞDURİYETİ CEVDET YILMAZ’A SORULDU
- 11EN SICAK İL BATMAN OLACAK
- 12UYUŞTURUCUYA KARŞI TOPLUMSAL SEFERBERLİK ÇAĞRISI
- 13ARSLAN: SUSANLAR DA SORUMLUDUR
- 14ADSM’den çocuklara yönelik örnek uygulama
- 15KAPLAN’DAN MİKRO ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
Henüz Yorum yok