Futbol, Kadın eliyle güzelleşiyor

Futbol, Kadın eliyle güzelleşiyor

Batman’ın yakından tanıdığı iş kadını Perinaz Yaman, son zamanlarda kadın futbol takımlarına verdiği destekle adından söz ettirmesini başardı.
 
Şırnak bölgesinde birçok başarılı işe imza atan Yaman, 2 kadın futbol takımına verdiği maddi ve manevi destekleriyle gönüllerde taht kurmayı başardı.
Son olarak Batman Karşıyakaspor kadın futbol takımını destekleyerek onları yalnız bırakmayan iş kadını Perinaz Yaman, Siirt Eruh spor deplasmanında yanlarında yer aldı.
 
“PERİNAZ HANIM BİR EKOLDUR”
 
Kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür eden Karşıyakaspor Kadın Futbol Takımının Kulüp Başkanı Orhan Arslan, iş kadını Perinaz Yaman’ın
Batman’daki başarılı çalışmalarıyla bir ekol haline geldiğini söyledi. Arslan açıklamasının devamında; “Bir kadın olarak Şırnak Eruh’a kadar
bize eşlik eden iş kadını Perinaz Yaman, ilklere imza atmıştır.  Umarız bu örnek davranışı birçok iş adamına örnek olur ve tüm branşlarda
Batmanlı gençlerimiz en iyi şartlarda spor yapma imkânı bulur. Buna bir kadının öncülük etmesi ise ayrı bir gururdur.” diye konuştu.
Batmanlı iş kadını Perinaz Yaman ise, imkânları ölçüsünde maddi ve manevi olarak Batman’daki kadın futbol takımlarına destek vereceğini söyledi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler