Garzan Çayı'na düşen kamyonet bulundu: Bir ölü
Dün akşam saatlerinde Batman-Siirt Karayolu, Beşiri ilçesi İkiköprü Beldesi mevkiinde bulunan Avuski-1 Köprüsündeki bariyerlere çarparak Garzan (Yanarsu) Çayına savrulan kamyonet ve sürücüsüne ulaşıldı.
Sabah saat 07.30 sıralarında bulunan kamyonet ve içerisinde bulunan sürücüsünün cansız bedeni olay yerine gelen vatandaşların yardımıyla Garzan çayı içerisinden çıkarıldı. Cenazesi çıkartılan kamyonet sürücüsünün isminin ise Abid Acar olduğu belirlendi.
Alınan bilgiye göre Batman'da katıldığı bir düğünden geri dönen Abid Acar'dan bir daha haber alınamadı.
Aynı saatlerde İkiköprü Beldesi yakınlarında bulunan Avuski-1 Köprüsü'nde aracının direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücünün, korkuluklara çarparak Garzan Çayı’na uçtuğu ihbarı alan ekipler suda arama çalışması başlattı.
Yaklaşık 35 metre yükseklikten düşen kamyonet suda bir süre sürüklendikten sonra kayboldu. Sağanak yağışın yanı sıra havanın kararması ve su debisinin yüksek olmasından dolayı arama çalışmalarına ara verildi. Sabahın ilk saatlerinde Garzan Çayında arama yapan yakınları ve İkiköprü sakinleri kamyonete ulaştı. Traktör yardımı ile kıyıya çıkartılan kamyonet sürücüsünün Abid Acar olduğu belirlendi.
Acar'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Batman Bölge Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili bilgi veren İkiköprü sakinlerinden Orhan Doğan, gece saatlerinden itibaren arama çalışmaları yaptıklarını, Garzan Barajının kapatılmasıyla suyun azalmasından dolayı kamyonete ulaştıklarını belirtti.
Köprünün korkuluklarının sağlam yapılmadığına da iddia eden Doğan, başka canların kaybedilmemesi için yetkililerin önlem alması gerektiğini belirti.
Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01''BATMAN EN AZ BORÇLU OLAN BELEDİYELERDEN BİRİ''
- 02KADINLAR ŞİDDETE KARŞI BİR ARAYA GELDİ
- 03OYMATAŞ OSB’DE ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI
- 04İL BAŞKANI ŞANSİ’DEN DİDİM TEŞKİLATINA NEZAKET ZİYARETİ
- 059 İLDE YASA DIŞI BAHİS OPERASYONU: 38 ŞÜPHELİ YAKALANDI
- 06AİLE HEKİMLİĞİ EMEKÇİLERİNDEN ‘VERGİDE ADALET’ ÇAĞRISI
- 07“TARIM ARAZİLERİNİ VERİMLİ KULLANMAK ZORUNDAYIZ”
- 08AYDINKONAK KÖYÜNDE ÜRETİCİLERLE BULUŞMA
- 0967 BİN 673 YOLCUYA HİZMET VERİLDİ
- 10GARZAN YUMURTA TESİSİNE TAM NOT
- 1118 Kilometrelik güzergâhta çizgi çalışması tamamlandı
- 12BELEDİYESİ ÇAĞRI MERKEZİ’NE GELEN KAYITLAR DİKKAT ÇEKİYOR
- 13TİCARİ ARAÇLARDA KIŞ LASTİĞİ DENETİMLERİ BAŞLADI
- 14ANSİAD Genel Başkanı Şakir Seven’den ORSİAD’a Ziyaret
- 15BÖLGE MİLLETVEKİLLERİNDEN ALMANYA’DAKİ ÊZİDÎLERE ANLAMLI ZİYARET




Henüz Yorum yok