GELECEĞİMİZİ ÇALDILAR

GELECEĞİMİZİ ÇALDILAR

İnternet kablolarını çalan hırsızlar, öğrencileri mağdur etti
 
Batman Petrokent ve Karşıyaka mahallenin bakır internet kabloları 15 gün  önce kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı. Eğitim Bilişim Ağı'nda (EBA) derslerini takip ederek sınavlara hazırlanan öğrenciler , internet olmadığı için mağdur oldu. Mahalleliler, sorunun çözülmesi için yetkililerden yardım istedi.
Karşıyaka ve Petrokent mahallelerinde  bakır kabloların yaklaşık 15 gün önce kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalınması sonucu internet erişimi kesildi. mahallelerde EBA üzerinden sınavlara hazırlanan  öğrenciler , derslerini takip edemediği için mağdur oldu.
 
 
 Mahalle sakinleri , hırsızlık olayına tepki gösterdi. Mahalleli , "kabloları çalan hırsızlar yüzünden mahallemizde uzaktan eğitim gören ve sınava hazırlanan yüzlerce öğrenci mağdur duruma düştü. Derslerine çalışamayan öğrencilerimiz çok mağdur durumda. Hırsızlar sadece kabloları çalmakla kalmayıp, öğrencilerimizin geleceğini de çaldı. Yetkililere durumu bildirdik . İnşallah en kısa sürede yeniden internetimiz mahallemize bağlanır. Yetkililerden yardım bekliyoruz" dedi. (Alican Atak)
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler