GELECEK PARTİSİ BATMAN İL BAŞKANI POLAT, RAMAZAN AYINI KUTLADI…

GELECEK PARTİSİ BATMAN İL BAŞKANI POLAT, RAMAZAN AYINI KUTLADI…

Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Abdulbaki Polat yayınladığı mesajında şunları söyledi; Bağışlanmanın, yardımlaşmanın ve ibadetlerin doruğa çıktığı on bir ayın sultanı Ramazan ayına ulaşmanın bir kez daha huzurunu yaşıyoruz.
 
Toplumsal değerlerimizin ve güzel ahlakın güçlenmesi gereken böylesine faziletli bir ayda orucun maddi ve manevi bereketini elde etmeye çalışmak, Ramazan ayının bizlere verdiği mesaja ulaşmanın yanı sıra orucun mana ve hikmetini elde etmek için hepimiz büyük bir çaba harcamalıyız dedi.
 
Ramazan ayında iyiliğin sesi olabilmek için Gelecek Partisi olarak yardıma muhtaç ihtiyaç sahibi ailelerin gönül coğrafyasına ulaşmayı hedeflediklerini ancak dünya genelinde yaşayan insanların sağlığını tehdit eden bulaşıcı hastalık nedeniyle sosyal mesafeyi ve önceliği dikkate alarak bazı etkinlikler içinde bulunacaklarını belirtti.
 
Abdülbaki Polat, İslam’ın en büyük simgelerinden biri olan Ramazan ayının tüm inanlara huzur ve sağlık getirmesini temenni ederek Batmanlıların Ramazan ayını tebrik etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler