Gelecek Partisi İl Başkanı Polat, Kadınlar Günü’nü kutladı

Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Abulbaki Polat, Kadınlar Günü’nü kutladı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla açıklama yapan Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Abdulbaki Polat, kadınların fedakâr, ailesine ve topluma emek veren, onları seven ve insanlığın umudunu yeşerten, gelecek nesilleri yetiştiren özelliği ile değeri ölçülemeyecek kadar önemli bir konumda olduğuna dikkat çekti.
 
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla açıklama yapan Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Abdulbaki Polat, kadınların fedakâr, ailesine ve topluma emek veren, onları seven ve insanlığın umudunu yeşerten, gelecek nesilleri yetiştiren özelliği ile değeri ölçülemeyecek kadar önemli bir konumda olduğuna dikkat çekti. Polat, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla kadına yönelik yaşanan şiddete değindi. Başkan Polat, “Her geçen gün ne yazık ki kadın cinayetlerinde bir artış yaşanmaktadır. Verilen cezalar ne yazık ki caydırıcı değildir. Kadınlarımız faali meçhul bir cinayete kurban gitmeden ne yazık ki hiçbir işlem yapılmamaktadır. Bu da bu cinayetlere ortak olmak demektir" dedi.
Başkan Polat, "Kadınlar, yaşamımızın doğumdan ölüme kadar her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, anne olmanın getirdiği büyük kutsallığa sahip olan, sorumluluk sahibi, ailesine yön veren ve gelecek nesilleri yetiştirenlerdir.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında da büyük fedakârlıklar gösteren kadınlarımız tüm dünya ulusları içinde saygı ve sevgiyi hak etmişlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle ellerini değdirdikleri her yere değer katan, hayatımızın her alanında yer alan sevgi, şefkat ve merhamet duygularıyla varlıklarını htiren kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler