GELENEKSEL MATEMATİK OLİMPİYATI ÖDÜLLERİ VERİLDİ
GELENEKSEL MATEMATİK OLİMPİYATI ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğünde geleneksel hale getirdiği ve bu yıl yedincisi düzenlenen ‘Kim Korkar ki Matematik’ olimpiyatında dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi.
Batman Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleşen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Şube Müdürleri Mehmet Şirin Temiz, Akın Arı, Abdurrahim Kusen, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Ödül töreni programı Batman Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Konak’ın Matematik Olimpiyatları ile ilgili bilgi sunumunun ardından İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran’ın konuşması ile devam etti.
Müdür Kurtaran “Sevgili Öğrenciler, bu güzel ve anlamlı etkinlikte gösterdiğiniz başarıdan dolayı sizleri ve sizlere rehberlik eden öğretmenlerinizi gönülden tebrik ediyorum. Matematik dersinin öğrenimini günlük yaşam becerilerine uyarlayarak kolaylaştırmak amacıyla ‘Her Yerde Matematik’ anlayışıyla Bakanlığımız tarafından ülke genelinde matematik seferberliği başlatıldı. Seferberlik kapsamında yapacağımız çalışmalarla birlikte tüm öğrencilerin matematiği severek öğrenmelerini sağlayacağız. Sizler bugün matematik dersinin severek öğrenildiği en güzel şekilde kanıtladınız. Bu davranışınızın ile birlikte bizlere birer matematik dostu olduğunuzu gösterdiniz. Bizde buradan yola çıkarak “Kim Korkar ki Matematik” adıyla geleneksel hale getirdiğimiz ve bu yıl yedincisini düzenlediğimiz matematik olimpiyatlarının ismini “Matematiğin Dostları” olarak değiştiriyoruz” dedi.
Yapılan konuşmanın ardından matematik olimpiyatında dereceğe giren öğrencilere ödülleri verildi. Birinci olan TOKİ Kazım Karabekir Ortaokulu öğrencilerine toplamda 3000 lira, ikinci olan Gültepe Ortaokulu öğrencilerine 2250 lira ve üçüncü olan Kültür Ortaokulu öğrencilerine ise 1500 lira ödül verildi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ANKARA'DA BATMANLILAR BAVA'DA BULUŞTU
- 02Nasıroğlu : “Batman Güney Çevre yolu yarın trafiğe açılıyor”
- 03Malabadi Köprüsünde şenlik yapıldı
- 04BARAJ GÖLÜNDE ACI SON : 25 YAŞINDAKİ GENÇ BOĞULDU
- 05Yamaç : “Kürt milletini ve kadınlarını hedef alan söylemler kabul edilemez”
- 06RAMAN SAKİNLERİ SANDIK BAŞINDAYDI
- 07ORUN VE AKGÜN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 081 AYDA 125 MİLYON TL’LİK VURGUN
- 09"KADINA SAYGI, İNSANLIĞA SAYGIDIR"
- 10ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 11Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 12Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 13Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 14DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 15HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki




Henüz Yorum yok