Genç MÜSİAD’dan inşaat sektörüne dair verimli buluşma

Genç MÜSİAD’dan inşaat sektörüne dair verimli buluşma

Genç MÜSİAD Batman Şubesi, inşaat sektörüne yönelik önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. YDM İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gayretli’nin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, sektördeki güncel gelişmeler, fırsatlar ve karşılaşılan zorluklar detaylı şekilde ele alındı.

Genç MÜSİAD Batman üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Ahmet Gayretli, inşaat sektöründeki son trendler, ekonomik dalgalanmaların etkileri ve sürdürülebilir büyüme stratejileri hakkında önemli bilgiler paylaştı. Sektör profesyonellerinin karşılaştığı zorluklara yönelik çözüm önerilerini aktaran Gayretli, genç girişimciler için değerli tavsiyelerde bulundu. Katılımcılar, sektördeki yenilikçi uygulamalar, finansal yönetim stratejileri ve gelecekte inşaat sektörünü bekleyen değişimler üzerine sorular yönelterek fikir alışverişinde bulundu.

Toplantıda konuşan Genç MÜSİAD Batman Başkanı Zafer Bağcı, iş dünyasında tecrübe paylaşımının, iş birliği fırsatlarının ve güçlü iş bağlantıları kurmanın önemine vurgu yaptı. Bağcı, Genç MÜSİAD olarak üyelerine yenilikçi düşünme, iş dünyasında etkin rol alma ve başarılı projelere imza atma konusunda destek olmaya devam edeceklerini belirtti. Programın sonunda, tecrübe ve bilgi paylaşımı dolayısıyla YDM İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gayretli’ye teşekkür edilerek, memnuniyet dile getirildi. Katılımcılar, bu tür etkinliklerin iş dünyasına önemli katkılar sağladığını ve benzer programların devam etmesini temenni ettiklerini ifade etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler