GENÇLİK OKULLARA ÇIKARMA YAPIYOR
GENÇLİK OKULLARA ÇIKARMA YAPIYOR
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı 19 Mayıs ve Petrolkent Gençlik Merkezleri, 2020-2021 Eğitim ve Öğretim döneminin başlamasıyla, tanıtım amaçlı okulları gezmeye başladı.
Ziyaret edilen ilköğretim ve liselerde öğrencilere gençliğin çalışmaları, projeleri, aktiviteleri, sosyal çalışmaları, toplumsal girişimleri ve bütün faaliyetleri hakkında bilgi veriliyor.
30 OKUL ZİYARET EDİLDİ
Şu ana kadar yaklaşık 30 okulu ziyaret ettiklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, hedeflerinin kısa zamanda tüm okulları gezmek olduğunu söyledi. İl Müdürü Özperk; “Gençler bizim geleceğimizdir. Onları önemsiyor ve destekliyoruz. Gençlik merkezlerimiz bütün imkânlarıyla gençlerimizin hizmetindedir. 19 Mayıs’ta 2, Petrolkent Gençlik Merkezimizle beraber 3 adet merkezimizle hizmetteyiz. Kısa zamanda merkez okullarımızı bitirip, ilçe ve köy okullarımızı da ziyaret edeceğiz. Arkadaşlarımız yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Gençlik sadece merkezlerinde değil, her yerde olacaklar.” diye konuştu. Özperk ayrıca tüm gençleri boş zamanlarında gençlik merkezlerine beklediklerini de sözlerine ekledi. Okul ziyaretlerinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e, Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgar, 19 Mayıs Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran, Petrolkent Gençlik Merkezi Müdürü Osman Veysel Özdaş, Gençlik liderleri ve gönüllü gençlerde eşlik etti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Özel Eğitim Merkezlerinden %27 Zam Tepkisi
- 02KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILIYOR
- 03TEMA’nın kurucuları Batman’da anıldı
- 04ARANAN HÜKÜMLÜ GERCÜŞ’TE YAKALANDI
- 05Başkan Kaplan’dan SGK İl Müdürü Naif Gümüş’e Ziyaret
- 06ROJAVA İÇİN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI
- 07URALOĞLU, “BATMAN DAHA YAŞANILABİLİR OLACAK”
- 08KIRSALDA KAR KALINLIĞI 2 METREYİ AŞTI
- 09MİLLETVEKİLİ RAMANLI, BİR AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI
- 10LEZZET ŞÖLENİNDE SAĞLIK DA VARDI
- 11İHD BATMAN’DAN SURİYE’DEKİ SALDIRILARA TEPKİ
- 12BELEDİYE, KIŞ ŞARTLARINDA CAN DOSTLARINI YALNIZ BIRAKMIYOR
- 13BAKAN URALOĞLU BATMAN’DAYDI
- 14ZAMANA DİRENEN ADALET ARAYIŞI
- 15NASIROĞLU EZİDİ’LERİ DİNLEDİ




Henüz Yorum yok