Gıdacılar Derneği basınla bir araya geldi

Batman Gıdacılar Derneği yönetimi ve üyeleri, kahvaltıda bir araya geldiği yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

 
'ÖNCELİKLİ AMACIMIZ DAHA FAZLA İŞ İSTİHDAMI'
 
 Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: " Gıda toptancılar derneği olarak öncelikli hedeflerimizden biri bizlerin ve üyelerimizin daha kurumsal  bir düzende çalışacağımız ve daha iyi hizmet verebileceğimiz, ihtiyaçlarımızı karşılayacak şekilde dizayn edilmiş modern bir Gıdacılar Sitesi inşa etmektir. 
 
Bu doğrultuda, büyüyen ve gelişen Batmanımızda dernek olarak daha fazla iş istihdamı sağlamak öncelikli amaçlarımızdan olup sektörümüz ile ilgili üç kategoriden oluşan iş başvurularını dernek çatısı altında topluyoruz. 
 
Resmi kurumlarımızın da desteğiyle,  profesyonel bir eğitim ve staj olanağını sağlamayı sektörümüze ve Batmanımıza bir borç biliriz.
 
Günümüz ve yarınımızı daha yüksek standartlarda inşa etmek gayemiz ve iş istihdamlarımız ise bu yolda hem bir ihtiyacı karşılayacak hem de kurumsal bir kimlik ile ışık olacaktır." 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler