‘GÖZALTI KARARLARI KİMLERE HİZMETTİR’

Polat ‘Gözaltı kararı kimlere hizmettir’

Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Abdulbaki Polat, 6 yıl önce meydana gelen 6-7 Ekim olayları ile ilgili operasyona tepki gösterdi.
 
Yeni Zekeriya Öz’lerin bu ülkeyi 1990 yıllarına götürdüğünü belirten Polat, “6 yıl önce yapılan 6-7 Ekim olayları bahane göstererek bir partinin üyelerini, üstelik o gün herkes gibi karşı çıkan Ayhan Bilgen, Altan Tan ve Sırrı Süreyya Önder’in de içinde olduğu 82 kişi hakkında gözaltı kararı neye ve kimlere hizmet içindir? Aklı başında olan her vatandaş 6-7 Ekim olaylarını bizler gibi esefle kınamaktadır ve terörün her türlüsüne karşıdır. Ancak son yılarda iktidarın ve ortaklarının FETÖ/PDY terör örgütünden aldığı en önemli miras siyasi rakiplerini şeytanlaştırıp terörize ederek yargıyı alet edip korku iklimi yaratarak saf dışı bırakmaya çalışması kabul edilemez mahiyettedir ve ülkenin demokratikleşmesinin önündeki en büyük engeldir.
 
İktidar daha fazla bu ülkeye zarar vermeden bu ülkenin dertlerine çare olamadığını ilan etmeli ve ortakları ile toplumun temel taşları ile daha fazla oynamamalı. Bu iktidar ve ortakları miatlarını doldurduklarının ilanıdır bu operasyon” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler