Güneştekin Belgeselinin Galası Batman’da

Ressam Ahmet Güneştekin’in Belgeseli, 23 Şubat’ta Batman’da

Batmanlı Ressam Ahmet Güneştekin’in sanat yolculuğunu konu alan belgesel filmin Türkiye’deki ilk gösterimi, sanatçının doğum yeri olan Batman’da,  adının verildiği Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat merkezinde gerçekleştirilecek.

Ahmet Güneştekin’in sanat yolculuğunu konu alan belgesel filminin gösterimi ve tanıtımı 23 Şubat’ta Batman’da yapılacak. Ressam Ahmet Güneştekin’e birçok tanınmış Gazeteci-Yazar ve alanlarında tanınmış bir çok isim de bu ilk gösterimde yanında yer alarak eşlik edecek.

Ahmet Güneştekin yaptığı açıklama da ’Sanat yolculuğumu konu alan belgesel filmin ilk gösterimi 15 Kasım’da Peç’te Vasarely Müzesi’nde yapıldı. Film daha sonra, kişisel sergilerimin açılacağı Almanya, Çin, Kore, Katar ve Azerbeycan gibi birçok ülkede gösterildi. Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanan belgeselin Türkiye’deki ilk gösterimi doğduğum şehir Batman’daki Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılacak, ardından da farklı şehirlerin sanat kurumlarında ve üniversite salonlarında gösterime girecek.’ diye konuştu. Ahmet Güneştekin Gösteri Merkezi tarafından yapımı üstlenen belgesel filmin yönetmenliğini Oğuzhan Oğuz üstlendi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler