GÜR KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

BAŞKAN GÜR KADINLARA KARANFİL DAĞITTI

AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür, Geleneksel El Sanatlar Günleri Sergisi'ni ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.
 
Başkan Gür, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Atatürk Parkında kurulan Geleneksel El Sanatlar Günleri Sergisi’nde kurulan stantları gezdi Kadınlarla yaptıkları ürünler üzerine bir süre sohbet eden Gür, kadınların gününü kutlayıp karanfil takdim etti. Gür, alın terinin, emeğin hakkını her daim koruyan bir medeniyetin mensubu olarak, kadınların alın terlerine saygılarını sunduklarını ifade etti.
 
Gür, ‘’Doğumdan ölüme, yaşamımızın her anında varlıklarıyla desteklerini esirgemeyen; eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız verenler fedakâr kadınlarımızdır. Kadim medeniyetimizin temelinde yer alan kadınlarımız bu topraklara can suyu vermiş her bir eserde ve sahibinde mutlaka Anadolu kadınının imzası vardır. Öyle ki bizim kadınımız çalışkanlığı, fedakârlığı, mücadelesi ile yorulmadan, usanmadan nesiller yetiştirmiş, üretime, bilime, ticarete, eğitime hayat vermiştir. Geçmişinden aldığı gücün ışığında kadınlarımız bugün de aynı heyecan ve cesaret ile istikbalimizin güvencesidirler” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler