Güvenlik kamaraları ve polis merkezi önünde hırsızlık

Batman'da park halindeki motosiklet, güvenlik kamaraları ve polis merkezi önünde hırsızlar tarafından çalındı.

BATMAN /2016-07-13 15:09:18 

Batman merkez Meydan Mahallesi Cumhuriyet Meydanı'nda park halinde bulunan motosikletin hırsızlar tarafından çalınma anı saniye saniye güvenlik kamaralarına yansıdı. Hırsızlık olayı güpegündüz polis merkezine 20 metre uzaklıkta yaşandı. 

Çalınan motosikletin arka sepetinde motosikletin evraklarıyla beraber motosiklet sahibi Mehmet Beder'e ait 5 bin TL'de çalındı. 31 Mayıs'ta saat 17.15 sıralarında yaşanan hırsızlık olayı motosiklet sahibine yaklaşık 10 bin TL'ye mal oldu.

Motosikleti çalınan Beder, "Yeni aldığım motosikletimi Cumhuriyet Meydanı’nda kilitli bir şekilde park ettim. 10 dakikalık bir işim vardı. Park ettikten sonra bir dakika içinde hırsızlar tarafından direksiyon kilidi kırılarak çalındı. Motosikletimin çalındığını fark ettikten sonra polisi aradım. Polis gelmedi, beni karakola yönlendirdi. Karakola gittim ifademi verdikten sonra motosikletimin bulunacağını söylediler. Ancak aradan geçen bir buçuk aydır motosikletimden hiçbir haber yok. Güpegündüz güvenlik ve MOBESA kameraları karşısında yaşanan hırsızlık olayın çözülmesini istiyorum." dedi.

Motosikletini yeni satın aldığını sözlerine ekleyen Beder, "Evrakları hepsi bendeydi. Motosikletimin plakasını çıkarmak için uğraşıyordum. Motosikletimin arka sepetinde bütün evraklarım ve 5 bin TL para vardı. Bunların hepsi motosikletimle beraber çalındı. Bu hırsızlık olayı bana 10 bin TL'ye mal oldu. Savcılığa dilekçe vermeye gittim. Oradaki memurlar dilekçemi bile almadılar. Mağdurum ne yapacağımı bilmiyorum. Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini istiyorum." ifadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler