“Güzergâh kapalı, esnaf dükkânını açamıyor”

BESO Başkanı çiftçi'den sağduyu çağrısı

Esnafın büyük mağduriyet yaşadığını belirten BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, sağduyu çağrısı yaparak kaosun bir an önce sonlandırılmasını ve bariyerlerin kaldırılmasını istedi.

Batman Belediyesi’ne kayyum atanmasından sonra belediye binası önündeki caddenin protestolar sebebiyle yaya ve araç trafiğine kapatılmasının bölgede bulunan esnafları zor durumda bıraktığını vurgulayan Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, taraflara sağduyu çağrısında bulundu. Olayların artık durması gerektiğini söyleyen Çiftçi, güvenlik bariyerlerinin de kaldırılarak caddenin bir an önce yaya ve araç trafiğine açılması çağrısında bulundu. Yaşanan protesto olayları sebebiyle caddenin kapatıldığını ve güzergâha giriş çıkışın durmasıyla esnafın iş yapamadığını hatırlatan Çiftçi, “Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak tüm halkımızı sükûnete çağırıyoruz. Devam eden olaylar sebebiyle esnafımız çok mağdur oluyor.

Bu son 10 gün içerisinde belediyenin önündeki caddenin kapalı olması sebebiyle burada bulunan esnaflarımız iş yerlerini açamıyor, insanlar buradan gidip gelemiyor, esnaflarımızın kira ve işçi maliyetleri ceplerinden gidiyor. Bu güzergâhta bulunan mağazalar kepenk kapatma seviyesine gelmişler” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler