HALKTAN ET DÖNER, RESMİ AÇILIŞI BEKLİYOR

HALKTAN ET DÖNER, RESMİ AÇILIŞI BEKLİYOR

Başta et döner olmak üzere, özel ayranı ve sütlaçıyla ön plana çıkan  Halktan Et Döner, 11 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştireceği resmi açılışla kaliteli hizmetini taçlandıracak. 
 
 
 
Batman Park AVM karşısı Yapı Kredi banka arkası Lavanta Sokakta hizmete giren Halktan Et Döner, lezzet ve kaliteyi en uygun fiyatla vatandaşlarla buluşturuyor. 
 
Et dönerin yanı sıra tüm ürünlerin sunumunu kaliteyle birleştiren Halktan Et Döner, 0505 784 76 72 alo paket hizmetiyle vatandaşlara kapılarını açmış durumda. 
 
 
"EN İYİ ETİ HALKIMIZA SUNMAK İÇİN BÖYLE BİR MARKA OLUŞTURDUK"
 
25 yıldır hizmet sektöründe olduğunu hatırlatan Halktan Et Döner firma yetkilisi Hayrettin Oğuzhan, " Ayrıca Ege'de emlak işleriyle uğraşıyorum. Aslen Batman'ın Gercüş ilçesindenim. Bizim buradaki Halktan Et Dönere ' Halktan' ismini koymamızın nedeni, insanlar en kaliteli ve en güzel yemeği yiyebilsinler diye böyle bir marka oluşturdum. Hem dönerimiz hem de sunumlarımız en iyi şekilde sunmak, en iyi eti kendi halkımıza sunmak istedik ve böyle bir konsept oluşturduk" dedi. 
 
 
"ÖZELLİKLE ET DÖNERİMİZ, AYRAN VE SÜTLAÇIMIZLA ÖN PLANDAYIZ" 
 
Yeni hizmet vermelerine rağmen lezzetli yemeklerine büyük bir talep olduğunu belirten Oğuzhan, "Salonumuz geçtiğimiz pazartesi  hizmete girmesine rağmen halkımızdan müthiş bir talep var. Özellikle et dönerimiz, ayranımız ve sütlaçımızla  ön plandayız.  
Et dönerimizin yanında çok harika bir ayran ve bir sütlaç da yaptık. Bu şekilde insanlar lezzetimize koşuyorlar. Bu da bizi çok mutlu ediyor" dedi. 
 
"AMACIMIZ MARKALAŞIP TÜM TÜRKİYE'YE YAYILMAK" 
 
Amaçlarının Batman'da markalaştıktan sonra tüm Türkiye'ye yayılmak olduğuna dikkat çeken deneyimli işletmeci Oğuzhan, " Biz 120 gram et döneri 165 TL'den, et döner dürümü 95 TL'den, yine çok güzel lahmacunumuzu 35 TL'den ve pide çeşitlerimizi de 160 TL'den veriyoruz. 25 TL'den verdiğimiz ayranımız da çok özel bir ayran. Et dönerimiz yüzde 80 süt danası, yüzde 20 kuzu etinden olup, bunu çok iyi ustalarımızla  harmanlayıp terbiye ediyoruz. Ortaya gerçekten çok harika bir lezzet  çıkıyor. Sütlaçımız da manda sütünden yapılıyor. Biz en iyi lezzeti en uyguna vermeye çalışıyoruz. O yüzden de her gelen müşterimiz çok daha farklı şekilde kendi çevresini getiriyor; bu da bizi çok mutlu ediyor. Hızlı bir büyüme açısından doğru bir yolda, doğru bir noktadayız" dedi.
 
"TÜM HALKIMIZI RESMİ AÇILIŞIMIZA  BEKLİYORUZ" 
 
İşletmelerinin henüz iki-üç gün önce hizmete girdiğini ama 11 Mayıs Cumartesi günü saat 13.30'da resmi açılış yapacaklarını kaydeden Oğuzhan, "Tüm halkımızı resmi açılışımıza davet ediyoruz, şimdiden tüm halkımıza, Batman'a hayırlı olsun" diye konuştu.
 

1 Yorum

Ebedin gümüş

Ebedin gümüş

08 Mayis 2024
Yakışır amca oğluna başarıların devamını dilerim senin gibi kaliteli dürüst ve cömert bir iş insanı olduğu için BATMAN H

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler