HASTANE’DE UZMAN KADRO İLE SAÇ EKİM HİZMETİ

HASTANE’DE UZMAN KADRO İLE SAÇ EKİM HİZMETİ

Özel Batman Yaşam Hastanesi sağlık ve güzellik birimi Esterise’ta hastane ortamında uzman kadro ile saç ekim hizmeti gerçekleştiriliyor.
 
Özel Batman Yaşam Hastanesi sağlık ve güzellik birimi Esterise, her geçen gün artan talepler doğrultusunda hizmet ağını ve potansiyelini artırmaya devam ediyor.                         
   Hastane ortamında uzman kadro eşliğinde yapılan saç ekim hizmeti her türlü komplikasyona karşı maksimum düzeyde önlemler alınmaktadır. Saç ekim işleminin uzman hekimler ve yardımcı personeller tarafından gerçekleştirilen merkezde bulaşıcı hastalıklar ve enfeksiyona karşı her türlü önlem alınarak, komplikasyonlara karşı hazır ekip ve donanım bulunmaktadır. 
Saç ekim işlemi esnasında kişilerin oksijen, satürasyon, tansiyon ve nabız değerleri sağlık ölçüm ve takip sistemleri ile takip edilmektedir. Ayrıca saç ekim işlemi sonrasında uzman doktor takibi ve danışmanlığı ile beraber kozmetik, prp, ilaç ve medikal hizmetler de sunulmaktadır.
Uluslararası alanda da özellikle de Avrupa’dan saç ekimine yönelik talepleri olan merkez, hizmet ağını genişleterek potansiyelini her geçen gün daha da artırmaktadır. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler