Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nebati Batman'da
Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, Siirt'teki temaslarının ardından "Batman’ı Şaha Kaldıracak Dev Projeler" tanıtım toplantısına katılmak üzere Batman’a geldi.
Toplantıda konuşan Nebati, Türkiye'de çok önemli şeylerin yaşandığını belirtti.
Nebati, "2013 Mayıs ayına geldiğimizde Türkiye faizleri en düşük, dövizleri stabil, enflasyon düşük ve muhteşem yatırımların yapıldığı bir atmosferde 3’ncü köprünün, Marmaray ve 3’ncü havaalanının konuşulduğu bir ortamda birileri rahatsız olmuştu. Adımlarını attılar. Gezi olaylarıyla bu ülkenin seçilmiş hükümetine darbe yapmaya çalıştılar. Sokakları hareketlendirdiler ve o hareketlerin kaynağı, dışarısı içerideki hain ortaklarıyla da adımlar atıldı. Türkiye o günleri 90’lı yılları hatırlayarak hızlı bir şekilde aştı. Çünkü devletine sahip çıkan bir millet vardı." dedi.
Gezi olayları sonrasında da olayların peş peşe yaşandığını dile getiren Nebati, "Mayıs ayındaki o operasyonlardan sonra 17-25 Aralık yargı darbe girişimini gerçekleştirdiler beceremediler. O yetmedi 6-8 Ekim olaylarıyla Türkiye’yi yine karıştırmaya çalıştılar yine olmadı. Her seçimde bu millet öylesine sert dersler verdi ki, akılları başlarına gelmemişçesine 15 Temmuz 2016’da askeri darbeyle bu ülkeyi parçalamak ve bölmek için operasyon yaptılar. Onu da atlattık. 15 Temmuz’u 250’nin üzerinde şehit 2 bin üzerindeki gazilerimiz, millet-devlet bütünlüğünü ortaya koyarak vatana, millete, devlete ve bayrağa sahip çıkma ülküsüyle hareket ettik ve atlattık. Bunun üzerinden Cumhurbaşkanlığı sistemine daha geçer geçmez Türkiye üzerinden operasyonlar yaptılar. 10 Ağustos’ta ekonomik operasyonla bu ülkenin bankalarına finans sistemiyle saldırılarda bulundular." ifadelerini kullandı.
Toplantıda AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti Batman il Başkanı Av. Akif Gür ile AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Murat Güneştekin birer konuşma yaptı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ANKARA'DA BATMANLILAR BAVA'DA BULUŞTU
- 02Nasıroğlu : “Batman Güney Çevre yolu yarın trafiğe açılıyor”
- 03Malabadi Köprüsünde şenlik yapıldı
- 04BARAJ GÖLÜNDE ACI SON : 25 YAŞINDAKİ GENÇ BOĞULDU
- 05Yamaç : “Kürt milletini ve kadınlarını hedef alan söylemler kabul edilemez”
- 06RAMAN SAKİNLERİ SANDIK BAŞINDAYDI
- 07ORUN VE AKGÜN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 081 AYDA 125 MİLYON TL’LİK VURGUN
- 09"KADINA SAYGI, İNSANLIĞA SAYGIDIR"
- 10ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 11Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 12Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 13Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 14DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 15HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki




Henüz Yorum yok