HDP STK'LARLA BULUŞTU

Halkların Demokratik Partisi (HDP) il örgütünün organize ettiği STK buluşması gerçekleştirildi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) il örgütünün organize ettiği STK buluşması gerçekleştirildi.
 
 
 Buluşmaya kentteki bazı Sivil Toplum Örgütü temsilcileri, HDP Parti İl yöneticileri, Batman Milletvekili, Necdet İpekyüz, görevden alınan eski Eş Başkanı Songül Korkmaz, PM, üyesi, Barış Anneleri Meclisi, HDP ile DBP Parti Meclis Üyeleri katılım gösterdi. HDP İl Eş Başkanları Hürriyet Kaytar ve Hüseyin Sarik yoğun katılımlarından dolayı konuklara teşekkür ederek sözü STK temsilcilerine bıraktı.
 
 
HDP Batman Milletvekili Necdet İpekyüz, “Başta barış anneleri olmak üzere buraya katılan siyasi partiler, STK’lar ve basın mensubu arkadaşlara hoş geldiniz diyoruz. Batman il örgütü, HDP ve bütün bileşenleri adına hepinizi saygıyla selamlıyoruz” dedi. İpekyüz, ''Kongremizden bu yana STK ve diğer demokratik kitle örgütleriyle bir araya gelip ‘Ne oluyor? Ne bitiyor? Önümüzdeki süreç nasıl işleyecek?’ üzerine çeşitli buluşmalar gerçekleştiriyoruz. İlk buluşmamızı Amed’de yaptık. Buna paralel olarak İstanbul’da bizim STK’lardan sorumlu Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan eşliğinde birçok yerde buluşmalarımız devam etti.
 
Amed, Siirt ve Batman’la beraber daha bir çok yerde bu çalışma sürecek. Buradaki asıl amaç bir şeyler açıklamak, deklere etmek değil, sizleri dinlemektir'' dedi. Ardından konuşan HDP Parti Meclisi Üyesi Naci Bilici ise sivil toplum örgütlerinin mücadeledeki önemine değinerek, yoğun saldırıların olduğu bu süreçte birlik ve dayanışmanın büyük kazanç getireceğini söyledi. Yapılan konuşmaların ardından buluşma basına kapalı bir şekilde devam etti.           
 
                         

Etiketler : ,,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler