
HÜDA PAR, VALİYE ULAŞAMADIKLARI İÇİN ŞEHRİN SORUNLARINI ANKARA'YA İLETİYOR
Batman'da doğal gaz talebi için toplanan mahalle sakinlerini ziyaret eden HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, Valiye ulaşamadıklarını belirterek halkın sorunlarını genel merkez üzerinden Ankara'ya ilettiklerini söyledi.
Batman'da doğal gaz talebi için toplanan mahalle sakinlerini ziyaret eden HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, Valiye ulaşamadıklarını belirterek halkın sorunlarını genel merkez üzerinden Ankara'ya ilettiklerini söyledi.
Batman merkez 19 Mayıs Mahallesinde doğal gaz altyapısının yapılması için bir araya gelen mahalle sakinleri, yol çalışması yapan belediye işçilerinin yanında toplanarak duruma tepki gösterdi.
Bir araya gelen mahalle sakinlerini ziyaret eden Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman İl Bakanı Davut Şahin ve heyeti, halkın talep ve sorunlarını dinledi. Şahin, halkın talebinin geçici olarak değil, kalıcı olarak çözülmesi gerektiğini belirti.
Tek gayelerinin halka hak ettiği hizmetin verilmesinin olduğunu ifade eden Şahin, halkın sorunlarını iletme konusunda Batman Valisine ulaşamadıklarını söyledi.
"Halkın sorunları geçiştirilmemeli"
Doğal gaz altyapı sistemi yapılmadan yolların geçici yapılmasının halka eziyet olacağını belirten Şahin; "Batman birkaç yıldır elektrik musibetiyle karşı karşıyadır. Yani iki yıldır köstebek yuvasına dönmüş çukurlar ve kazılar düzeltilemiyor. Bu mahallemizin 200 metre yakınına doğal gaz getirilmiş ama mahallenin bu kısmına getirilmemiş. Doğal gaz altyapısı oluşturulmadan Vali Bey buradan geçtiği esnada 'Burada yoğun bir öğrenci geçişi var hemen burayı düzeltin' talimatı vermiş. Buraya önce doğal gaz sisteminin getirilmesi gerekiyor. Ondan sonra bu yolun adam akıllı yapılması gerekiyorki bu halk da tek seferde bu eziyet ve sıkıntıdan kurtulsun" dedi.
"Batman'ın kaderi hizmet görmemek olmamalı"
Batman sokaklarının yapboz tahtasına döndüğünü ifade eden Şahin, "Mahallelerimiz kışın çamurdan yazın ise tozdan geçilmiyor. Komşu evler bu yüzden evlerinde temizlik sağlayamıyor. Batman'ın kaderi hizmet görmemek olmamalı. Batman halkı meclise 5 milletvekili gönderdi. Peki, ne için? Tabi ki sorun ve sıkıntılarını çözmek için gönderdi. Millet elektriklerin yer altına çekilmesi sorunundan kurtulmamışken ardından tekrar doğal gaz için kazı yapılacak. Bu işi yapan insanlarda şehirleşme mantığı yok mu? Bu sokaklarımız yapboz tahtasına döndüğü için insanlarımız doğru dürüst bir hizmet görmeyecek mi? Halkımızın talebi, en kısa sürede doğal gaz sisteminin çekilmesinden sonra yolların yapılmasıdır. Bunun kadar doğal ve insani bir talep var mıdır?" ifadelerini kullandı.
"HÜDA PAR her zaman halkın yanındadır"
Batman Valisine ulaşamadıklarını belirten Şahin, halkın sorunlarına bir bütün olarak bakılıp çözülmesi gerektiğini ifade ederek şunları söyledi: "HÜDA PAR olarak halkımızın çağrılarına sürekli koşuyor ve bunları raporlayıp genel merkezimiz üzerinden Ankarya iletiyoruz. Batman Valisinden, bu tür sorunları götürmek için bir buçuk aydır randevu talep etmemize rağmen yüzünü göremiyoruz. Dosyamda yığınla not aldığımız raporlarımız mevcut. Batman'ın sorunları bir bütün olarak ele alınmalı. Kurum müdürlerini çağırıp ilgili yerlere gidip neyin eksik olduğunu tespit edip kısa sürede sorunlar bir bütün olarak çözülmeli. Her mahalleden bu anlamda bizlere şikâyetler geliyor." dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HATIRA ORMANINDA AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
- 02BAŞARILI ÖĞRENCİLERDEN İL MÜDÜRÜ CİĞER’E ZİYARET
- 03SASON’UN ZİRVESİNE GİDEN YOL AÇILIYOR
- 04ÇOCUKLARIN TALEBİ ÜZERİNE PARKA OYUN ALANI KURULDU
- 05“TÜRKİYE YARDIM ULAŞTIRACAK GÜCE SAHİPTİR”
- 06İHSAN TAŞ’TAN SEKTÖRE ÇAĞRI: "BEYAZ PERDE KAPANIYOR"
- 07“KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”
- 08KALDIRIM İŞGALLERİNE GEÇİT YOK
- 09İŞ İNSANI RAMAZAN TOY, MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU
- 10EZİDÎ YURTTAŞLARIN MAĞDURİYETİ CEVDET YILMAZ’A SORULDU
- 11EN SICAK İL BATMAN OLACAK
- 12UYUŞTURUCUYA KARŞI TOPLUMSAL SEFERBERLİK ÇAĞRISI
- 13ARSLAN: SUSANLAR DA SORUMLUDUR
- 14ADSM’den çocuklara yönelik örnek uygulama
- 15KAPLAN’DAN MİKRO ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
Henüz Yorum yok