HÜDA PAR’dan Kitap Analiz Programı

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığı, teşkilat üyelerine yönelik ‘Eğitim Dersleri’ kapsamında ‘Kitap Analiz Programı’ başlattı.

Başlatılan programla ilgili açıklamalarda bulunan Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, kitap analiz programıyla okuma alışkanlığının düzenli hale gelmesini hedeflediklerini belirtti.

Okunan kitapların sözlü ve yazılı olarak analiz edileceğini ifade eden Durmaz, “İlk etapta üç hafta sürecek programımıza belirlediğimiz teşkilat üyeleri katılım sağlıyor. Her hafta kitabın belirlenen sayfaları okunuyor ve bir araya gelindiğinde hem yazılı olarak özetler çıkarılıyor hem de sözlü olarak okunan kısımların kritiği yapılıyor.” şeklinde konuştu.

Katılan üyelerin kendi aralarında münazara da yaptığını söyleyen Durmaz, “Programda, aynı zamanda münazara da yapılıyor ve her kardeşimiz kendi fikir, düşünce ve tecrübelerini diğer katılımcılara aktarıyor. Teşkilat üyelerimizin kişisel gelişimi açısından çok faydalı olacağını ön gördüğümüz ‘Kitap Analiz Programı’nın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler